2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم میگ عقد بمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 87 پست
ب شوهرت بگومنم میام توهمون خونه با خواهرت زندگی میکنم وسایلاشو تو یه اتاق بریز وسایلای منو ببر بچینی ...

اینکارو سه سال پیش شوهرم انجام داد ولی  اونا وسایلمو  شکستن ، منو بیرون کردن گفتن زنتو طلا ق بده.بعد تهمت زدن ک زنت.‌.. 

عزیزم موندی برای چی این اصلا ادم نیست نه خودش نه خونوادش مهریتو بگیر و زندگیش برو بزار همونجور که اونا گفتن باشه حالا تو خونه ی این رفتن همچین زوقی ام نداره طلاقتو بگیر خرج کن تا بیماریت خوب بشه از این بهتر گیرت میاد برا خودت دردسر درست نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شوهرت بگومنم میام توهمون خونه با خواهرت زندگی میکنم وسایلاشو تو یه اتاق بریز وسایلای منو ببر بچینی ...

این کار ۳ سال پیش شوهرم انجام داد فایده نداشت اونا تهمت زدم ک زنت... یعنی خیانت کرد ک کلی توهین و‌.. 

مهریه ت رو بذار اجرا که خونه ش خود به خود به خودت برسه. ۷ سال عمرت رو هدر دادی دیگه هدر نده

چجوری؟میگن مستثنیات نمیدونم چی باشه ،نمیشه. ولی شوهرم اصلا اونجا زندگی نمیکنه ک. چجوری بنام من میشه، 

مهریه ت رو بذار اجرا که خونه ش خود به خود به خودت برسه. ۷ سال عمرت رو هدر دادی دیگه هدر نده

اللن میگه ما جایی رو ندارم برم داداش، کجا برم.

اون داداشا زدن بنام زنشون مسئولیت دارن.

ولی تو هنوز نزدی بنام زنت مسئولیت تو ما هستیم.

باید مارو نگهداری توخونت.

شوهرم گفت برین همسن شماها بودین واس سند خونم امضا نزدین، فکر کردین نمیتونم ارثمو بگیرم؟.

گفتن خبخواستی کلاهبرداری کنی ک کردی خونه رو گرفتی دیگ. 

شوهرم گقت مال خودم بود.

چرا کلاهبرداری، با چی.

ارثیه خودم بود ک شما حتی ۱۰۰۰ مترو فروختین‌

.وسایل خونمو فروختین واس خودتون با پولش طلا گرفتین، 

،با پول یارانه و کمیته امداد من رفتی وسایل نو خریدین ،حالا وسایل منم نبرین هرجا میرین،.

گفتن می‌بریم بتوچه، مال ماعه.

شوهرم گفت خیلی پرویی

هروقت ازاینجا رفتبن،  من میدم ببرین بخاطر مادرم فقط،.

گفت خرج ماهانه نامان چی،

شوهرم گفت همه با هم بدیم.

ب شوهرم گفتم تو وسایل منزل دادی، چرا باید ماهانه پول هم بدی.

نمیخاد بدی. 

گفت حتی شده خونه رو نصف میکنم زندگی کنن. گفتم تو هم مثل خودشون.

اولویتت منم بفهم. آنقدر منو بی‌ارزش کردی ک سرما بلا آوردن.

حتی سر خودت

اللن میگه ما جایی رو ندارم برم داداش، کجا برم. اون داداشا زدن بنام زنشون مسئولیت دارن. ولی تو هنوز ن ...

درست بشو نیست. به نظرم مهریه رو بذار اجرا؛ وقتی خونه رو به نام خودت کردی حکم تخلیه بگیر. یا نهایتا بذارش برای فروش با پولش یه جا دیگه خونه بگیر. 

با این رویه ای که تو در پیش گرفتی به هیچ جا نمی رسی.  باید یه تغییر اساسی کنی

چجوری؟میگن مستثنیات نمیدونم چی باشه ،نمیشه. ولی شوهرم اصلا اونجا زندگی نمیکنه ک. چجوری بنام من میشه،

نمیدونم از یه وکیل بپرس. اگه واقعا نمیشه دادخواست طلاق بده. عزیزم این زندگی نیست. هفت سال عمرت هدر رفته. تو این هفت سال می تونستی هفت تا شوهر بکنی و بدی سر خونه زندگیت. ببخشید که میگم اگه شوهرت انقدر بی عرضه ست که زنش هفت ساله پشت عقده؛ به هیچ دردی نمیخوره.

چطور خانواده ت هیچی نمیگن؟

نمیدونم از یه وکیل بپرس. اگه واقعا نمیشه دادخواست طلاق بده. عزیزم این زندگی نیست. هفت سال عمرت هدر ر ...

اگه خانوادم  بگن: خب میخوای چیکار کنی بالخره دیر شدا. 

شوهرم میگه دخالت نکنین ، آنقدر شعور ندارن درک ندارن نمیفهمن من مشکل دارم.

برن گمشن . سر خونه زندگی رفتیم راهشون نمیدم.

گفتم شما درکو شعور ندارین ک من ۷ سال نشوندین و اون خانوادت درک شعور  ندارن ک از خونه تو پا نمیشن گمشن.

آبروی منو بردین حالا شد این جوابم؟؟ جواب سوختن ساختنم؟؟ چیکارکردین برام تو۷ سالی جز اینکه بهم ناراحتی بدین؟ استرس بدین. خانوادمو گفتم مریض کردین..

کلی خانوادم بهت کمک مالی کردن ،کلی لا داشتم فروختم. خانواده تو چیکا کردن برات؟؟.

من میتونم پول و طلا و وامم ندم بهت یه خونه بخرم. نیاز بشوهرم نداشتم. گفت برو طلاق بگیر ببینم میتونی خونمو بگیری هه

اگه خانوادم بگن: خب میخوای چیکار کنی بالخره دیر شدا. شوهرم میگه دخالت نکنین ، آنقدر شعور ندارن درک ...

چون 1 خونه داره بهت تعلق نمیگیره با درخواست مهریه. 

اگر شوهرت کار دولتی رسمی داره مهریه بزار اجرا قسط بندی میکنن نده هرماه از حقوقش کسر میکنن. 

درخواست نفقه ثبت کن و بگو میخوام برم زندگی کنم تا برا تمکین مجبور بشه خونه بگیره و نگو طلاق میخوام. 

نگرفت خونه طلاق بگیر 7 سال یک عمر چطور با این آدما موندی