2777
2789

چون چه پیر چه جون واسه خانوادش عزیز بوده 

یاد مامان بزرگم افتادم 

قبل عید مارو تنها گذاشت و رفت

بگم هنوز باورم نمی شه که ندارمش دروغ نگفتم

خیلی خوب بود مهربون همه چیز بود برام مثل مامانم دوست اش داشتم

ازبچگی پیشش بودم همیشه

هرچی می خواستم همیشه برام می گرفت

قربون صدقه ام می رفت 

همیشه پشتم بود

حواسش بهم بود

خیلی دوستم داشت

حتی وقتی سکته مغزی کرد

خیلی تو بیمارستان بود چند بار رفت خونه دوبار رفت بیمارستان

رفتم پیشش برگشت گفت خیلی دوستت دارم

کلی قربون صدقه ام رفت

نزدیک های صبح بود که خبر دادن که از پشیمون رفته  

باورم نمی شد تا رفتم دیدم رو تخت خوابیده تکون نمی خوره

تا دیدم همه گریه می کنن 

رفتم نشستم پایین تخت تا تونستم صورتش بوس کردم

گریه کردم

هنوزم باورم نمی شه که دیگه ندارمش

هنوزم داغش تازه هس برام

خدا همه عزیز هایی که از دست دادیم همه ماهاااا رحمت کنه

شما بعضی هاتون منو می تونید درک کنید

من مامان بزرگم از دست ندادم

من دوتا مامان داشتم 

که الان یکیش نیس

امیدوارم هیچکی داغ نبینه

اگه می شه برا مامان بزرگم فاتحه بخونید

خدا رحمتش کنه گریه م گرفت. داغ عزیز سخته چه پیر چه جوان. خداصبرتون بده.منم دلم واسه پدرم تنگ شده13سال ندارمش😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خدا رحمت کنه داغ عزیز سخته اما وقتی شخص مسن هست بالاخره هم خودش تجربه کرده خوشی دنیا رو هم عزیزانش،راحت تر میپذیرن نبودش رو من داییم ۳۵ سالش بود فوت کرد دخترش،الان دانشجو هست اما فرق داره با من که پدرم ۶۰ سالش بود فوت کرد بالاخره خیلی حسرت ها رو داره که من ندارم  خود مرحوم داییم هم ندید چیزی از دنیا ولی پدرم عروسی بچه هاشرو دید نوه هاش رو دید و رفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه فاتحه خوندم براش

من داغ پدر جوان و مادر زجر کشیده دیدم منم مامانمو ۳ساله از دست دادم اما هنوزم داغش برام تازس،هنوزم کسی اذیتم کنه میرم سرخاکش چغولی میکنم،هنوزم خیلی خوشحالم میگم مامان جان جات خالی یا خیلی ناراحتم میگم ای وای مامان جان

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

خدا رحمتش کنه گریه م گرفت. داغ عزیز سخته چه پیر چه جوان. خداصبرتون بده.منم دلم واسه پدرم تنگ شده13سا ...

خدارحمت کنه پدرتون رو

بخدا الان که نوشتم با گریه نوشتم

من مامان بزرگم خیلی مظلوم بود دلم می سوزه

تو جونی داغ بچه دید عموم پلیس  بود جون بود تصادف کرد

مامان بزرگم دق کرد باهاش

یه روز نبود گریه نکنه براش

اره عزیزم خیلی سخته باورکردنش من بااینکه ۶/۷سال میشه مامانمو ندارم هنوز باورش سخته بعضی جاها خیلی کم میارم. همیشه پشتم بهش گرم بود ولی دیگه نیس 😔💔

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

درسته ادم بخاطر وابستگی عاطفی در هرصورت اذیت میشه 

ولی برا مرگ پیرتریا ته دلمون میگیم بنده حدا زندگیشو کرده دیگه به خرچی خواسته رسیده 

اما برا جوون خیلی سختتره 

من پشت تلفن مامانم میگه فلانی فوت کرد من که هیچ وقت ندیدم ولی اگر جوون باشه دلم براش اذیت میشه پیر باشه میگم خدا رحمتش کنه 

و از اون بدتر داغ فرزند و کودک غمی هست که هیچ وقت خوب نمیشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خدا رحمت کنه داغ عزیز سخته اما وقتی شخص مسن هست بالاخره هم خودش تجربه کرده خوشی دنیا رو هم عزیزانش،ر ...

خوشبحال دخترداییت که شما به فکرشی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خدا رحمت کنه داغ عزیز سخته اما وقتی شخص مسن هست بالاخره هم خودش تجربه کرده خوشی دنیا رو هم عزیزانش،ر ...

درسته فرق داره

ولی مامان بزرگم خیلی مظلوم بود داغ جون دید

عموم تصادف کرد جون بود

دق کرد مامان بزرگم روزی نبود گریه نکنه

تلویزیون پلیس می دید گریه می کرد یاد عموم میفتاد که پلیس بود

خدا مادربزرگتو بیامرزه عزیزم

داغ جوون قابل مقایسه نیست

یادمه وقتی پدربزرگم مرد، یکی از اقوام گفت بنده خدا بوی الرحمانش دراومده بود! منو دختر خالم رفتیم توی شکمش که اصلا هم بوی الرحمانش درنیومده بود و فکرشو نمیکردیم بمیره! خیلی از حرفش ناراحت شدیم و فکر میکردیم سنگینیه داغمون رو درک نمیکنن! دو ماه بعدش برادر جوونم توی تصادف فوت شد! اونجا بود که به دختر خالم گفت فلانی راست میگفت،بوی الرحمان بابابزرگ دراومده بود! گفتم ای کاش برای اون گریه نمیکردم و همه اشکامو نگه میداشتم برای داداشم آخه چشمه اشکم خشک شده بود...بعد از مرگ داداشم دیگه برای هیچکس از امواتمون بعد از مرگشون نتونستیم گریه کنیم، انگار پوستمون کلفت شد بعد از اون اتفاق و قلبمون سنگ شد

الهی هیچوقت داغ جوون نبینید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا رحمت کنه فاتحه خوندم براشمن داغ پدر جوان و مادر زجر کشیده دیدم منم مامانمو ۳ساله از دست دادم اما ...

خدارحمت کنه مامانت رو

بخدا سخته می فهمت

الان دلم کبابه که پاشم برم خونه شون باشه بغلش کنم  

درسته ادم بخاطر وابستگی عاطفی در هرصورت اذیت میشه ولی برا مرگ پیرتریا ته دلمون میگیم بنده حدا زندگیش ...

درسته 

ولی مامان بزرگم خیلی اذیت شد

داغ جون پیرش کرد

2790
2778
2791
2779
2792