2777
2789

به حدی که دور از جون پسرم زبونم لال زبونم لال دردش بجونم  آرزوی م ر گ ش رو داشتم ازش بدم‌میومد از خودمم همینطور

همش به فکر خودکشی بودم

که رفتم‌روانپزشک‌دارو مصرف کردم و شکر خدا خوب شدم و الان عاشق پسرمم و حاضرم جونم رو هم براش بدم ولی یه موضوع خیلی اذیتم میکنه اونم اینه که با وجود اینکه پسرم الان یک سالشه ولی من مدام دلتنگ زندگی دو نفره قفلیمم مدام‌ لحظه به لحظه زندگی الانمو با اون گذشته دو نفره قبلیم مقایسه میکنم همش میگم کاش دیرتر بچه دار میشدم

این تفکرات هم‌ خیلی بهم احساس غم و حسرت میده هم خیلی عذاب وجدان

به نظرتون این احساساتم ادامه همون افسردگیه؟؟

یا طبیعیه؟؟اگه طبیعیه کی برطرف میشه

خیلی در عذابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا ۳ سال

البته سن هر دومونم‌بالا ربته بود چون بخاطر درس خوندنو اینا ازدواجمون به تاخیر افتاد یعنی حدود ۸ سال نامزد بودیم 

موقع بارداری من ۳۲ سالم بود شوهرم ۳۴

میگم کاش حداقل ۳۵ سالگی بچه میاوردم

من الان که باردارم این حسو دارم.حسِ خفگی دارم.با شوهرم رفتیم مسافرت همش در حال بالا اوردن و اذیت شدنو عذاب کشیدن بودم.دوس داشتم دست بذارم تو شکمم دربیارمش.

هیچی نمیتونستم بخورم مسافرتو به خودمو شوهرمو دخترم زهر کردم.

الان که توی خونه هستم باز یکم بهترم ولی ازینکه نمیتونم خونه رو بدونِ عذاب و خستگی جموجور کنم خیلی حس بدی دارم.

ناخواسته هم بوده بچه و همون بیشتر عذابم‌میده و گله میکنم از خدا که ناخواسته بهم بچه دادی چرا کمکم نمیکنی یکم حالم خوب باشه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

این طرز تفکر که بعد از بچه دار شدن مادر باید یهویی تبدیل به یه موجود فراانسانی بشه و کل احساسات عادیشو فراموش کنه اشتباهه. احساست خیلی هم خوبه.‌ بازم فرصت پیش میاد خلوت و فعالیتای دونفره داشته باشین. بچه رو می ذاری پیش کسی یا مهد. خیلی خوبه که بعد بچه دار شدن همسرت رو فراموش نکردی. هیچوقت نباید یادمون بره که این بچه ها بزرگ می شن و می رن دنبال زندگیشون.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!