2777
2789
عنوان

کسی اشنا داره تو راه اهن

50 بازدید | 6 پست

سلام خوبین

بچه  ها خیلی خیلی کارم گیره داداشم آسم داره یعنی هر لحظه ممکنه خفه شه اصلا شبا نمیتونه بخوابه یهو میشینه و میگه نمیتونم نفس بکشم

حالا ما واسش یه مرکز خیلی خوب واسه اسم کودکان تهران پیدا کردیم بعد میگن خیلی عالیه

فقط اینکه ۲۵ ام بهمون نوبت داده گفته بیاین

اونم بزور

بلیت حمل خودرو گیرم میاد اما واسه خودمون نه

۴ نفریم کلا منو داداشمو مامان بابام

میخواستم ازتون خواهش کنم که اگه کسیو دارین میتونه بلیتی چیزی بگیره واسه ۲۴ ام ممنون میشم

واقعا داره اذیت میشه

اگه کسیو دارین که میتونه کاری کنه یا توی راه اهنه خواهش میکنم کمک کنید

از کرمان به تهران🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنین چیزی رو ندارم ولی اگه خیلی لازم دارین از کانالای تلگرام یا گروه‌های مرتبط با راه‌آهن و مسافرت تو کرمان کمک بگیرین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!