2777
2789
عنوان

ارزش زن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 64 پست

چند وقت پیش به یه خانمی گفتم دخترت رو بفرست یه مدرسه بهتر از نظر آموزشی 

خانمه گفت ترجیح میدم بفرستم کلاس رقص و ورزش کشش که قدش بلندتر بشه و خوش اندام باشه و برای زیبایش هزینه کنم چون این چیزا تو آینده دخترم بیشتر تاثیر داره 

البته صحبت شما خیلی کلی هست

زیبایی و همه دوست دارند

نیاز جنسی هم که ربطی به زن و مرد نداره

دو طرفه است

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بودنکه هستاما تو خانما خیلی بیشتزه

بنظرم مساویه

همه اول به زیبایی نگاه میکنن بعدا اخلاق و میشناسن

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

البته صحبت شما خیلی کلی هستزیبایی و همه دوست دارندنیاز جنسی هم که ربطی به زن و مرد ندارهدو طرفه است

خب چرا فقط زیبایی باید معیار باشه؟

در جامعه ایده ال شخصیت و اخلاق خوب معیار هست ن زیبایی

زیبایی هم خوبه اما اولویت ها فرق داره

خب چرا فقط زیبایی باید معیار باشه؟در جامعه ایده ال شخصیت و اخلاق خوب معیار هست ن زیباییزیبایی هم خوب ...

پست اولم و هم بخون

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

هر کس خودش تعیین میکنه که دیگران به خاطر چه معیاری قبولش کنن و بهش توجه کنن 

متاسفانه جامعه ما داره به شدت سمت ژل و بوتاکس و عمل زیبایی میره جوری که بیشتر پزشکان سمت تخصص زیبایی میرن 

ولی من اینو قبول ندارم

خب چرا فقط زیبایی باید معیار باشه؟در جامعه ایده ال شخصیت و اخلاق خوب معیار هست ن زیباییزیبایی هم خوب ...

شما خودت داری جواب خودتو میدی 

تو جامعه هر چیزی که بیشتر بولد بشه و روش مانور داده بشه خب قطعا بیشتر دیده میشه، بیشتر بهش بها داده میشه، و در نهایت همه چی حول اون می‌چرخه 

وقتی تو جامعه‌‌ی الان ، تقریبا کل دنیا ، زیبایی‌های زن روش مانور هست ، پس همه چی حول این زیبایی و جذابیت می‌چرخه 

حتی بی‌ربط ترین چیزها

ولی موقعی که این زیبایی و میزان دیده شدنش کنترل بشه خواهی دید که تازه خیلی مسائل دیگه هم دیده میشن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

من از زن ها متنفرم و بنظرم هرچی سرشون میاددد حقشونه نوش جونشونچون انقد زنا به هم ظلم کردن ، به هم خی ...

چرا مردها مقصرند. از یه خانمی که خیلی برای براندازی برده‌داری و آپارتاید تلاش کرده بود پرسیدن سخت ترین بخش کارت چیه؟ جواب داده بود " متقاعد کردن سیاه پوستا به اینکه نباید برده باشن" 

زنان نسل در نسل، به مدت صدها سال، برای حتی زنده موندن نیاز به یه مرد داشتن و اگر نافرمانی میکردن محکوم به مرگ میشدن.(مثل زنده زنده آتیش زدن زنانی که فقط یکمی سواد داشتن و باهوش بودن به جرم ساحره بودن در دوران مدرن) نمیشه توقع داشت یک نسل از زنان یه شبه این تروماهای وحشتناک و تحقیر آمیز رو بشکنن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

من از زن ها متنفرم و بنظرم هرچی سرشون میاددد حقشونه نوش جونشونچون انقد زنا به هم ظلم کردن ، به هم خی ...

وقتی یکی تو این سایت عکسشو میزاره همه میریزن سرش میگن فیلترو ارایشه و خودشونو جر میدن وسط تاپیک تا ثابت کنن فیکه با اینکه نیست . حتی استارتر ثابتم کنه با یه روش دیگه خودشونو قانع میکنن که فیکه دیگه چه انتظاری ازشون داری؟ با اینکه همو نمیشناسن هم حسودی میکنن از فاصله هزار کیلومتری😂

زنا هیچکدومشون چشم یه زن بهتر از خودشونو ندارن حالم بهم میخوره از بعضیاشون

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

آدمی زاد تا ابد درگیر بیولوژیش هست. بیولوژی انسان هم دنبال جفت گیری و ادامه ی نسله

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ما زنها برای رهایی از این افکار بسته نیاز به همدلی با همدیگه داریم. همین تفکر من از همه ی زنها متنفرم چون اونا هم تفکر بسته دارن مانع دیدن حقایق میشه

چرا مردها مقصرند. از یه خانمی که خیلی برای براندازی برده‌داری و آپارتاید تلاش کرده بود پرسیدن سخت تر ...

حرفت کاملا متین و درسته

ولی الان چی؟

با مبارزه فیمنیست ها اوضاع ما خیلی بهتره و یکسری حق های بیشتری نسبت به قبل داریم

ولی توی کشور خودمون مخصوصااااااا

تمام اون برچسب ها و لقب ها 

اکثر محدودیت ها

و....

بیشترش از طرف همون زناست 

معیار های زیبایی مزخرف ...

مسخره شدن بخاطر هر چیزی 

فشار بیش از حد جامعه 

برای یک زن،یک دختر 

چشم و هم چشمی بین دختر و پسر 

اولین بار از سمت مادرش، مادربزرگش و زن های اون خانواده

و بعدش زن های محله و زن هایییی کل جامعه 

یه پست توی اینستا کامنتش رو باز کن

ببین ۷۰ درصد بقول معروف هیت ها از طرف زن ها

۳۰ درصدش از طرف مرداست

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....