وقتی یکی تو این سایت عکسشو میزاره همه میریزن سرش میگن فیلترو ارایشه و خودشونو جر میدن وسط تاپیک تا ث ...
دقیقاااا
جز تحقیر کسی که ازشون بالاتره کاری ندارن
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
ما زنها برای رهایی از این افکار بسته نیاز به همدلی با همدیگه داریم. همین تفکر من از همه ی زنها متنفر ...
درسته، این جمله اول به شکل یک استعاره است بیشتر ، مگر نه واقعیت نداره
ولی من خودم بشخصه تو این جامعه پرپر شدم ، نابود شدم
چه برای حق های شخصیم، که ساده ترین حقوق یک انسان
چه برای تغییر افکار سمی شون
اما این جماعت مقاومت زیادی برای نفهمیدن دارن
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
حرفت کاملا متین و درستهولی الان چی؟با مبارزه فیمنیست ها اوضاع ما خیلی بهتره و یکسری حق های بیشتری نس ...
درک میکنم، خودمم درگیر این مسائل بودم. ولی همیشه توی سیستم ها و ساختارهای فاسد یک گروه رهبری هست که خشونت محض رو اعمال میکنه و یک گروه که زیر دست این هاست و خشونت نرم و روانی ایجاد میکنه. مردها با تجا.وز،قتل و تبعیض بی رحمانه دست زنان رو از هر فرصتی کوتاه کردن. زن ها هم درک کردن برای اینکه مورد آزار قرار نگیرن باید سمت اونی که قوی تره برن، حالا چندین هزار سال از این فساد رو در نظر بگیر،ببین چه فاجعه ای به وجود اومده. فمینیسم خیلی وقتی نیست که ایدش شکل گرفته و ضعیف تر از اینه که بتونه ساختار زن ستیزی که عملا جهان مدرن رو شکل داده در هم بشکنه.
خلاصه اینکه ما زن ها تو شرایط بد و دردناکی هستیم
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
درسته، این جمله اول به شکل یک استعاره است بیشتر ، مگر نه واقعیت نداره ولی من خودم بشخصه تو این جامعه ...
دقیقا میفهمم. نصف مملکت که این شرایط به نفعشونه، نصف دیگه هم که اصلا برابری براشون ترسناک و غیر قابل درکه. اینجا یه دختر برای حقوق اولیه ی انسانی باید بجنگه چه برسه به پیشرفت کردن
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
درک میکنم، خودمم درگیر این مسائل بودم. ولی همیشه توی سیستم ها و ساختارهای فاسد یک گروه رهبری هست که ...
درسته
تک به تک حرفات حقه👏🏻
خیلی هم درسته متاسفانه