2777
2789
عنوان

پیامک عجیب

53 بازدید | 3 پست

صبح این پیامک برام اومده

سازمان سنجش آموزش کشور  

کاربر گرامی، لطفا دقت کنید آدرس صفحه باز شده شما my.sanjesh.org باشد. 

کد ورود:  740---

و این سایت هارو رو داده

sanjesh.b_org

و

my.sanjesh.org

به گوشی مامانم پیام اومده ک دانش آموز فلانی شما نمیدونم انتخاب رشته  بود فلان اومده بود زدم رو سایته اطلاعات مو زدم بعد یه پیامک اومدم برا ک گف انتخاب رشته کن تا ۲۴ ساعت وقت دارین و مبلغ هم ۳۰۰ هزارتومان یه سایت آورد اطلاعات مو وارد کردم ولی رمز کار و کلا اطلاعات بانکی ندادم بهش گفته ۲۴ ساعت وقت داری بعد‌ گف تراز تو بزن زدم یه چندتا رشته آورد و بعد گفت ۲۴ وقت داری انتخاب رشته کن و مبلغ هم ۳۰۰ تومن من سال اولیم از انتخاب رشته زیاد سر درنمیارم ولی انتخاب رشته ای ک خود آدم انجام بده پولیه یا نه

و اینکه من مجاز نشدم برا فرهنگیان انتخاب رشته ی فرهنگیان ۱۷ هس پس سراسری اردیبهشت کی هس برا دولتی روزانه شبانه پیام نور میخام بدونم

خودتو دست کم نگیر🌱

برا منم اومد اصن نزدم چون با تراز من .... هم قبول نمیشه ادم 

ب نظظرم الکیه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

برا منم اومد اصن نزدم چون با تراز من .... هم قبول نمیشه ادم ب نظظرم الکیه

منم ولی اگ واقعی باشه الان یه سوال انتخاب رشته ی سراسری هم ۱۷ خرداد هس یا ن ۱۷ خرداد برا فرهنگیانه،  پس سراسری کی هس

خودتو دست کم نگیر🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم اومد اصن نزدم چون با تراز من .... هم قبول نمیشه ادم ب نظظرم الکیه

آره واقن من نزدم بعد ک به یه مشاور پیام دادم گف الکیه انتخاب رشته سراسری نوبت اول هنوز معلوم نشده

خودتو دست کم نگیر🌱