2777
2789
عنوان

بچهااا بنظرتون قیمت عبا چنده ⁉️

187 بازدید | 13 پست

اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه و اینکه دوخت بیرون خوبه یا آماده ؟ 

چون ی آشنایی گفت من ۳۰۰ میدوزم بعد خودم بخوام پارچه بگیرم چقدر میشه ؟ بنظرتون ارزش داره؟🥺 

آخه مامانمم برگشته میگه چهار دو تومنی نمیپوشی میخوای عبا پوشی اونم قیمتش تو همین مایه ها میشه دیگه چرا میخوای بگیری دو دل شدمم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱ به بالا

۱ خیلی ساده و عادیاشه

۱۵۰۰ ب باالا قابل خریده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اخرین بار حدود سه سال پیش گرفتم یک و هشتصد بود فکر کنمبستگی به کیفیت پارچه ، دوخت و طرح داره ، نمیشه ...

برا کسی ک چادر داره ولی نمیپوشه بنظرت می‌تونه عبا بپوشه؟؟ 

بعد گفتن ک ی خانومی میگه من ۳۰۰ میدوزم بدم اون بدوزه یا آماده بخرم ؟ 

بنظرت بدم کسی بدوزه ارزش داره ؟ پارچش چقدر میوفته ؟

عبا رو آماده بخری به نظرم بهتره 

تا حالا ندیدم اینطوری 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

عبا رو آماده بخری به نظرم بهتره تا حالا ندیدم اینطوری

من آن خود زنه دیدم گفت خودم دوختن خیلی ساده است و معمولی ولی مامانمم میگه بخوای بخری ام اندازه یدونه چادر میشه 😂🤦🏻‍♀

من آن خود زنه دیدم گفت خودم دوختن خیلی ساده است و معمولی ولی مامانمم میگه بخوای بخری ام اندازه یدونه ...

اره درست میگه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

من چند ماه پیش حدود یک و نیم گرفتم ولی جنسش زیاد خوب نیس فورا نخ کش میشه جنس معمولی بخوای یک تومن اینا میشه ولی بخوای همه جا بپوشی جنس خوب بردار هم مشکی بمونه وهم نخ کش نشه 

برا کسی ک چادر داره ولی نمیپوشه بنظرت می‌تونه عبا بپوشه؟؟ بعد گفتن ک ی خانومی میگه من ۳۰۰ میدوزم بدم ...

منم چادر نمی پوشم ، جدا از علاقه ، سخته پوشیدنش ، عبا رو برای بارداری استفاده میکنم 

ارههه عباهای دخترونه خوشگل و جذاب زیادن  ، اگه دوختشون تمیزه قیمت خیلی خوبی رو گفتن چون یادمه مامانم پارسال هزینه دوخت چادرشون شد 450

اون وقت پارچه ی مورد نظرتون با رنگ و کیفیت دلخواهتون هم میتونید انتخاب کنید 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱