2777
2789

یه عمر با ارامش بدون تحقیر بدون استرس بدون حس ناکافی و بی ارزش بودن و خجالت کشیدن و افسردگی زندگی میکردم....کاش نبود کاش از اول خودم و مامانم بودیم فقط🙂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

بابات چی کار کرده؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا باباها با دل دخترشون راه میان ولی شما انگار برعکسید پس شما با دلش راه بیا

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

اینایی ک تا میگی مشکل هست از خانواده فوری میکن کار کن مستقل شو باید بهتون بگم خانواده وقتی بد باشن انچنان اثری میزارن روی جسم و روانت ک حتی اگ دور هم بشی بازم جای زخمشون تا ابد هست خودم دراثر استرس تنش   تپش قلب گرفتم ک هیچ وقت خوب نمیشه باهامه ... 

بنده خدا گفته ک حس نا کافی بی ارزش کردن تحقیر کردن وووو

این کارا رو اکثر پدر و مادرها میکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اینایی ک تا میگی مشکل هست از خانواده فوری میکن کار کن مستقل شو باید بهتون بگم خانواده وقتی بد باشن ا ...

واقعا راست میگی یکی باید مثل خودت باشه که مشکلت رو درک کنه بقیه درک نمیکنن

واقعا راست میگی یکی باید مثل خودت باشه که مشکلت رو درک کنه بقیه درک نمیکنن

دقیقا همینه آنچنان روح و جسم اسیب میبینه ک فرسنگ ها دور باشیی بازم اثراتش هست باهات متاسفانه حتی ممکن تا آخر عمر