2777
2789
عنوان

اسنپ لغو نکنید

189 بازدید | 13 پست

اسنپیا میگن سفر و لغو کن

تا پولی که میدی

کلا برای خودشون باشه

نخوان به سایت اسنپ بدن... 

ولی اینکار خطرناکه 

چون وقتی با سایت وارد  اسنپ میشی، ریدیابی میشید تا مقصد و اگر اتفاقی هم بیوفته، حداقل تو سایتش زده تا کجا ماشینش و شما رفتین 

پدرشو درمیارن

ولی وقتی شما لغو میکنید، یعنی سوار ماشین نشدید. 

هر وقت گفت لغو سفر بزنید، بگید من با گوشی فلانی که پیشم بود، اسنپ گرفتم

با گوشی خودم نگرفتم 

نزنید

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ویه مورد دیگه هم هست که این پول برای راننده حرام میشه چون بالاخره اون سایت و کارمندهاش هم نیاز ب ...

دقیقا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من مستقیم میگم نه نمیشه لغوش کنم اگه گفت چرا میگم نمیتونم اعتماد کنم یبار اینجور جواب اسنپی دادم گفت خیلی خوبه ک راحت نه گفتی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
چرا دروغ بگیم .میگیم من نمیتونماون روز پلاک مغایر بود من سوار نشدم

کلا گفتم اگر خجالتی هستین و رک نمی تونید بگید، بهانه خوبیه اینطوری 

من مستقیم میگم نه نمیشه لغوش کنم اگه گفت چرا میگم نمیتونم اعتماد کنم یبار اینجور جواب اسنپی دادم گفت ...

من دوستم بهش رک گفته بود نمیزنم

مرده باهاش بد رفتاری کرده بوده 

دوستم گفت جیگرم ترکید تا برسم 

من دوستم بهش رک گفته بود نمیزنممرده باهاش بد رفتاری کرده بوده دوستم گفت جیگرم ترکید تا برسم

بدرفتاری کنه هم باید براش گزارش بزنیم هیچ کاری نمیتونن بکنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
با 19 سال سن پدرم اجازه نمیده تنها سوار هیچگونه ازانسی بشمهعببببببببببببب

حق داره. توهم حق داری 

اره دقیقا واسه من پیش اومد روز کنکورم ی اسنپ گرفتم زده بود ۳۹ طرف زنگ زد ک لغوش کن تا ۱۰تومن اسنپ نبره گفتم باش بیا منم خواهرم با گوشی خودش گرفته بود گفت سوار ک شدی بهش بگو مامانم گفته باید از رو گوشی ببینم کجا میری 

مرده عصبی شد گفت من ک کاری نمیکنم اگه هم بخوام انجام بدم تا مقصدت میبرمت مسافر ب مقصد رسیدو میزنم ولی پیادت نمیکنم میبرم هربلایی دلم خواست سرت میارم

خداشاهده تا مقصد هی صلوات فرستادم نکنه واقعا بلایی سرم بیاره اخر سرم ۱۰تومن اضافی ازم گرفت

ظهرش داداشم اومد خونه بهش گفتم زنگ زد پشتیبانی اسنپ رید بهشون گفت مشکل من هزینه اضافی نیست ک گرفته مشکل من اینه ک خواهرم روز کنکورش تا حوزه ک رفته از ترس لرزیده مشکلمون اینه دیگه اسنپ امنیت نداره پشتیبانی هم گفته بود بلاکش میکنیم داداشمم خودش تو اسنپ کار میکنه گفت راس میگن بلاک دائمش میکنن دیگه نمیتونه کار کنه

اره دقیقا واسه من پیش اومد روز کنکورم ی اسنپ گرفتم زده بود ۳۹ طرف زنگ زد ک لغوش کن تا ۱۰تومن اسنپ نب ...

چقدر کثافت بوده. رو پیشونیش نوشته لاشی نیست که ما اعتماد کنیم؟؟؟ پرو شدن مردم