2777
2789
عنوان

با این تراز کنکور چی میشه آورد

354 بازدید | 20 پست

اول بچه ها بگم باور کنید تراز من نیست و مال دوستمه من هنوز ندیدم

کنکورش۹۷۰۰شده

و نهایی معادلش ۱۹/۲طبق گفته خودش

من بهش گفتم پزشکی تیپ یک میشه 

آیا میشه یا نه ممکنه دانشگاه ایران بشه؟

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

به نظرم تیپ یک هم نشه دو میشه ترازش عالی هس موفق باشه همین

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیپ 1 که نه ولی تیپ2 و 3 اره 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

به نظرم تیپ یک هم نشه دو میشه ترازش عالی هس موفق باشه همین

ممنون

چون خودمون مشهد هستیم دوست داریم همین مشهد بشه بخاطر همین راستی اگر منطقه سه باشه چی ؟چون فکر کنم بخاطر همین راحتر قبول میشن

ممنونچون خودمون مشهد هستیم دوست داریم همین مشهد بشه بخاطر همین راستی اگر منطقه سه باشه چی ؟چون فکر ک ...

اره منطقه سه سهمیه داره ولی به نظرم باز تیپ یک سخته به دو  سه فکر کنه اشکالی نداره بره راه دور ای کاش تراز منم همین بود

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ممنونچون خودمون مشهد هستیم دوست داریم همین مشهد بشه بخاطر همین راستی اگر منطقه سه باشه چی ؟چون فکر ک ...

عه همشهری ؛)))) مشهد که منطقه ۱ ه. من شنیدم قبولی منطقه ۱ أسون تره چون تعداد دانش أموزاش کمه بازم نمیدونم

عه همشهری ؛)))) مشهد که منطقه ۱ ه. من شنیدم قبولی منطقه ۱ أسون تره چون تعداد دانش أموزاش کمه بازم نم ...

خوشحال شدم یه همشهری اینجاست 

باز من شنیدم میگن منطقه سه راحتره 

اره منطقه سه سهمیه داره ولی به نظرم باز تیپ یک سخته به دو سه فکر کنه اشکالی نداره بره راه دور ای کا ...

درسته

شما ترازتون چند شد البته اگر دوست دارید بگید 

درستهشما ترازتون چند شد البته اگر دوست دارید بگید

۷۱۰۰

آره بابا معدلش عالیه صد در صد قبوله

ول کن اینارو 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
آره بابا معدلش عالیه صد در صد قبولهول کن اینارو

نمیدونم چرا آنقدر وایب خوبی میگیرم ازت واقعا عاشقتم😂😁