2777
2789
عنوان

iui کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 107 پست
بله از حد نرمال خیلی کمتره الان که نمیدونم ولی دو سه ماه پیش 100هزار تا داشت که اونم یه سری مورفولوژ ...

وای خیلی کمه..

اون باید حتما بره ای وی اف.

من شوهرم ۲۵میلیون داره اما حرکتش کمه بازم نگرفت ای یو ای مون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خداوند ایشون و همه آقایون همراه و همدل رو  حفظ کنه

آمین😄مرد خوبش نعمته بدش نکبته😆

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
وای خیلی کمه.. اون باید حتما بره ای وی اف. من شوهرم ۲۵میلیون داره اما حرکتش کمه بازم نگرفت ای یو ا ...

منم میگم که اسپرم نداره عوضش اعتماد به نفس داره 😅

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
اما ارزششو داره گلم بنظرم. منم خیلی دوسدارم.جنسیتشم دست خود ادمه

قطعا... فقط اگه بخواین انتخاب جنسیت کنین باید pgd کنن که حدود ۱.۵ تا ۲ تومنی اضافه میشه،ولی بازم از نظر من البته ارزش داره چون تو این روش تمام فاکتورهای ریسک ابتلای جنین به بیماریها رو می سنجن،در واقع آنالیز ژنتیکی هم انجام میشه حتی خیلی از پزشکا اگه از این روش استفاده شده باشه دیگه غربالگری رو انجام نمیدن

منم میگم که اسپرم نداره عوضش اعتماد به نفس داره 😅

مردا اینجورین دیگه..راس میگی..

ایشالله به امیدخدا حل میشه.اما قطعا باتوجه تجربم باید بری ای وی اف.اصلا قاعدتا نباید برای همسرتو ای یو ای کنه دکتر..داره بخاطرپول اینکارو میکنه باورک.ای یو ای برای مردایی که یذرهههه ضعیفن نه زیاد.

😂😂😂😂😂 ببخشید خندیدماااا... آخه همسر منم همینطوریه میگه میشه😂😂😂

نه بابا راحت باش بخند 😁بزار بگن ان شالله خدا هم به دلشون نگاه کنه واقعا بشه

قطعا... فقط اگه بخواین انتخاب جنسیت کنین باید pgd کنن که حدود ۱.۵ تا ۲ تومنی اضافه میشه،ولی بازم از ...

اره منم موافقم.

شوهرم زیاد موافق نیس میگه طبیعی اقدام کنیم دوبارم ای یو ای کردم که نشد متاسفانه..

نه بابا راحت باش بخند 😁بزار بگن ان شالله خدا هم به دلشون نگاه کنه واقعا بشه

گاهی که حرفمون میشه اونموقع اعتراف میکنه.... غصه میخوره و میگه من یه ۴۵ ساله با اسپرم ضعیف و ۱۰ درصدی هستم اذیتم نکن😁😁😁

مردا اینجورین دیگه..راس میگی.. ایشالله به امیدخدا حل میشه.اما قطعا باتوجه تجربم باید بری ای وی اف.ا ...

دکترم که میگه یه اسپرم هم کافیه صبر کن طبیعی میشی برج 5 عمل کردم فایده نداشت پیش یه دکتر دیگه این دکترم تازه ماه پیش دهانه رحم رو باز کرده ولی میدونم با این تعداد آخرم میکرو میرم

گاهی که حرفمون میشه اونموقع اعتراف میکنه.... غصه میخوره و میگه من یه ۴۵ ساله با اسپرم ضعیف و ۱۰ درصد ...

خوب سن همسر شما هم نسبت به ما بالاست ما خیلی عجولیم خجالت میکشم سن رو بگم دعوا کنید🙈😅

اره منم موافقم. شوهرم زیاد موافق نیس میگه طبیعی اقدام کنیم دوبارم ای یو ای کردم که نشد متاسفانه..

اگه ضعیف باشن بعید به نظر میرسه طبیعی بشه،همسرم موفولوژیش تو آزمایشگاه بیرون ۱۶ درصد و تو مرکز ناباروری ۲ درصد بوده بنابراین شانس طبیعی خیلی کمه،ای یو ای واقعا در مورد ما بی نتیجه ست،منم میگم پولتو هدر میدی ولی دوست داره دیگه😁

دکترم که میگه یه اسپرم هم کافیه صبر کن طبیعی میشی برج 5 عمل کردم فایده نداشت پیش یه دکتر دیگه این دک ...

عزیزم میگم که من شوهرم ۲۵یا۳۰میلیونه اما حرکتش خیلی پایینه..

چندتا دکتر رفتیم گفت عمرتون هدر ندید برای طبیعی اونم ایا بشه ایا نشه....برید روش های کمک باروری..

حالا شماکه همسرت ملا۱۰۰هزارتا داره اونم همش خوب نیس چقدر باید واستی تا طبیعی بگیره!!!

بنظرمن سریع برو ای وی اف