2777
2789
عنوان

iui کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 107 پست
اشکالی نداره منم ۳۶ سالمه، به هر حال شما دچار مشکل شدین،دیگه سن ملاک نیست

حالا خوبه از اول جلوگیری نکردیم وگرنه اگر الان میفهمیدم 5 سال دیگه میرسیدم به جای امروزم

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
اگه ضعیف باشن بعید به نظر میرسه طبیعی بشه،همسرم موفولوژیش تو آزمایشگاه بیرون ۱۶ درصد و تو مرکز نابار ...

اخه خیلی ضعیف نیس..تعدادش خوبه حرکت نداره..

۳۰میلیونو داره.

خیلی دکتراگفتن طبیعی میشی...این رفته دیگه توگوشش میگه  طبیعی اقدام کنیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخه خیلی ضعیف نیس..تعدادش خوبه حرکت نداره.. ۳۰میلیونو داره. خیلی دکتراگفتن طبیعی میشی...این رفته د ...

ای بابا چند وقته اقدامین؟

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
ای بابا چند وقته اقدامین؟

ببین دوماه پیش اولین ای یو ایم بود قبلشم اصلا اقدام نداشتم.یماه فاصلهافتاد اینماهم دوباره ای یو ای کردم با دوبار اقدام طبیعی..در اصل فکرکنم بشه یک ماه اقدام

اخه خیلی ضعیف نیس..تعدادش خوبه حرکت نداره.. ۳۰میلیونو داره. خیلی دکتراگفتن طبیعی میشی...این رفته د ...

حرکت و شکل مهمه... فقط که تعداد نیست همسرم ۲۵ میلیون داشت ولی تحرک و مورفولوژیش افتضاح بود نتیجه هم نداد ما هم تو سنی نیستیم که حالا ۲ سال تلاش کنیم بشه یا نه... دکتر منم گفت میخوای چند ماهی خودتون تلاش کنین ولی خیلی امیدوار نباش

ببین دوماه پیش اولین ای یو ایم بود قبلشم اصلا اقدام نداشتم.یماه فاصلهافتاد اینماهم دوباره ای یو ای ک ...

خوب پس خیلی وقت نیست به نظرم عجله نکنید با شوهرت شرط کن اگر سه ماه دیگه طبیعی نشد برین کاشت

حرکت و شکل مهمه... فقط که تعداد نیست همسرم ۲۵ میلیون داشت ولی تحرک و مورفولوژیش افتضاح بود نتیجه هم ...

چرا اینا اینجوری میشن اخه..من شوهرم لب به سیگارو اینا نمیزنه تو عمرش دارو بدنسازیم ندیده.موندم والا

حرکت و شکل مهمه... فقط که تعداد نیست همسرم ۲۵ میلیون داشت ولی تحرک و مورفولوژیش افتضاح بود نتیجه هم ...

من 23 سالمه همسرم25 به خاطر همین هر جا میریم اولش میگن عجله نکنید میشه😡خوب اگه میخواست بشه که همون اول میشد😑

چرا اینا اینجوری میشن اخه..من شوهرم لب به سیگارو اینا نمیزنه تو عمرش دارو بدنسازیم ندیده.موندم والا

خیلی چیزا هست البته همسر من سیگار میکشه داره کم میکنه ولی ترک نه....

تغذیه بد،امواج و پارازیت ها،لباسای نامناسب،واریکوسل که الان خیلیا دچارشن،در مورد ما بالا رفتن سن و خیلی فاکتورای دیگه

تو جای گرمی کار میکنه؟یا خیلی میشینه؟ رانندگی زیاد میکنه؟

خوب پس خیلی وقت نیست به نظرم عجله نکنید با شوهرت شرط کن اگر سه ماه دیگه طبیعی نشد برین کاشت

والا دلم خیلی پره...همکاری نمیکنه برای ای وی اف .حتی گفتم نصف پولشو من میدم بازم قبول نمیکنه

اگه قبول کنه همین فردا من پنج میلیون میدم بهش اونم پنج شیش تومن بذاره روش بریم..اما مقاومت میکنه..میدونی خیلی امید داره به طبیعی بعدم میگه ما اصلا طبیعی اقدام نداشتیم عجله نکن

شوهرمن واریکوسل خفیف داره.اما خفیفه ارزش عمل نداره

واریکوسل روی موفولوژی خیلی تاثیر داره،علیرضا هم که اصلا اهل عمل و این حرفا نیست از یه آمپولم می ترسه

از ترس اینکه نکنه بهش بگن واریکوسل داره پیش اورولوژ نمیاد😁😁

2827
2791
2779
2792