این ماه همسرم گیر داد که بریم آی یو آی دکترم بهم این ماه کلومفین داده بود بهش پیام دادم میشه با همین iui کرد یا داروی خاصی میخواد گفت نه میشه دارو نمیخواد از قبل هم گفت روز 11 بیا سونو حالا فردا هم باید برم به نظرتون شرایط خاصی نمیخواد اگر فردا تخمک خوبی داشته باشم میشه iuiکرد چه کارایی لازمه بکنم؟اونایی که انجام دادید قبل و بعدش چیکار کردین؟
من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند! احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
5 ساله میخوام به خاطر آمپول و پودر های باشگاهی اینجوری شده خوب میشد دهانه رحم من تنگ بود نمیدونستیم حالا که اینو باز کردیم اون خوب نمیشه اوایل اون مشکل نداشت منم دکترا نفهمیده بودن بعدا اون مشکل پیدا کرد مشکل من حل شد
من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند! احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
ممنونم برای شما هم،ای یو ای نهایتا ۱ تومن میشه به نظرم بهتره اجازه بدین انجام بده تا بعدا راحتتر سیک ...
آخه خیلی زود امیدوار میشه میدونم دیگه از مطب بیام بیرون نمیخواد بزاره دست به سیاه و سفید بزنم دم عیدی خونه تکونی کنم بعدا منفی بشه میگه تو کار کردی نگرفت😧
الان اکثر اقایون این مشکل رو دارن،نگران نباش خوشبختانه الان دیگه چیزی به اسم ناباروری وجود نداره
ولی واقعا این رفت و آمدش و هزینه هاش خسته کننده است
آخه خیلی زود امیدوار میشه میدونم دیگه از مطب بیام بیرون نمیخواد بزاره دست به سیاه و سفید بزنم دم عید ...
این که خیلی خوبه که نمیذاره کاری بکنی،خونه تکونی خر است عزیز دلم،به سلامتی خودت فکر کن حالا یه سال برق نزنه در و دیوار عوضش یه جنین سالم و تپلی در انتظارته😍
ولی واقعا این رفت و آمدش و هزینه هاش خسته کننده است
من کل ۶ هفته رو تو خونه دراز کش بودم بعدم که تست مثبت شد کلی خوشحال شدیم اخرشم که نشد یه دو روزی دپرس بودم،همینه دیگه... چاره ای نیست باید مقاوم باشی و امیدوار
این که خیلی خوبه که نمیذاره کاری بکنی،خونه تکونی خر است عزیز دلم،به سلامتی خودت فکر کن حالا یه سال ب ...
آخه منی که میدونم نیستم و حالا حالا نمیشه این رسیدناش بهم حس بدی میده تو این چند سال هر ماه از بعد از روز 20 عادتم تا روزی که عادت بشم هر روز میاد خونه میگه بچه امون چطوره؟خوب این به من حس بدی میده😳عادت هم میشم میگه بچه رو کشتی البته به شوخی که من ناراحت نشم صد بارم گفتم تا حامله نشدم آزمایش ندادم حرف الکی نزن گوش نمیده
من کل ۶ هفته رو تو خونه دراز کش بودم بعدم که تست مثبت شد کلی خوشحال شدیم اخرشم که نشد یه دو روزی دپر ...
شما هم امیدوارم به زودی زود نتیجه بگیرید بله جز صبر چاره دیگه ای نداریم
حتما پدر خوبی میشه و همسر خوبی هم هست پس مطمئنم بارداری شاد و راحتی رو هم سپری می کنی بابا همسرم با ...
وای مطمئنم بی بی چکم اگه یه روزی دو خط شه قبل از اینکه من ببینم به همه میگه آخه مردا چرا اینجورین😂😂همین الان هم جلو فامیلاش یه موقع چیزی میخوام بردارم یه جوری میگه سنگینه بزار من بیام هر کی ندونه فکر میکنه خبریه😆خدا حفظشون کنه مایه ی شادی ما هستن😅
بستگی داره گلم،وضعیت افراد متفاوته مثلا یکی از دوستام تو رویان انجام داد که خدارو شکر همون بار اول گرفت حدود ۱۰ تومن هزینه کرد،یکی دیگه هم تو مرکز ابن سینا انجام داد که بار دوم نتیجه گرفت تقریبا ۱۳ یا ۱۴ تومن هزینه ش شد
بله از حد نرمال خیلی کمتره الان که نمیدونم ولی دو سه ماه پیش 100هزار تا داشت که اونم یه سری مورفولوژیش داغون بود ولی خوب اعتماد به نفسش بالاست میگه با همینم میشه