2821
2789
عنوان

iui کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 107 پست

چون شرایطتتون مثل منه میگم

همسر منم مشکل موفولوژی و تحرک داره،البته ما وقتی اقدام به ای یو ای کردیم تازه فهمیدیم ولی باز امتحان کردیم تستم مثبت شد ولی بارداری شیمیایی بود و تو هفته ۶ سقط شد

الان ایشون فرتیل اید،ولمن و ویتامین  E و عرق کاسنی میخوره،قراره اواسط اسفند دوباره ازمایش بده تا ببینیم درمان فایده داشته یا نه

ان شاالله بشه. استرس نداشته باشین

ان شالله همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اووف تا دلت بخواد یه دوره صارم رفتم رویان رفتم جاوید صمدی رفتم رحمت اله رفیع رفتم که آخر گفتن میکرو ...

متاسفانه همه متفق القول هستن که موفولوژی پایین شانس بارداری سالم رو تا حد زیادی پایین میاره،ما هم تو فکر میکرو هستیم اما همسر منم اصرار داره یه بار دیگه هم ای یو ای رو امتحان کنیم

چون شرایطتتون مثل منه میگم همسر منم مشکل موفولوژی و تحرک داره،البته ما وقتی اقدام به ای یو ای کردیم ...

منم تعریف فرتیل اید من رو شنیدم ولی انقدر دیگه دارو خورده قبول نکرد میگه اگر دکتر بده میخورم اونم فردا برم بگم بده

من نمیدونم چرا زن ها فکر میکنند همه ی مردا بی احساسن،اصلا هم اینطور نیست،مردا کلی هم احساس دارند!                                                                                                                                                                                                                  احساس خستگی،احساس تشنگی،احساس گشنه گی،احساس رییس بودن،والا این همه احساس،خانوما ناشکر نباشید😆😂
متاسفانه همه متفق القول هستن که موفولوژی پایین شانس بارداری سالم رو تا حد زیادی پایین میاره،ما هم تو ...

بله متاسفانه درمان مشکل مردان هم زمانبره خانوما خیلی راحتتره هم راحت کنار میان و دارو مصرف میکنن هم زودتر و بهتر درمان میشه

5 ساله خودم تنگی دهانه رحم داشتم درمان کردم همسرم هم اسپرمش مشکل داره

یعنی اسپرمش کمه یا حرکت نداره؟؟

ببین ته دبتوخالی نمیکنم توکلت بخدا..

اما من تو مطب دکترم با یکی از مریضا دوس شدم اونم دوبار ای یو ای کرده بود.

میگفت انقدرررراسپرم شوهرش قوی بوده که دکتر گفته من هفتاد درصد میگم بعد ای یو ای شما بارداری..اما نشد.حالا فک کن ما که همسرمون ضعیفه یکم دیگه اصلا جواب نمیده..

اگه شوهرت راغبه و از نظر مالی مشگلی ندارید ای وی اف کن اون عالیه

منم تعریف فرتیل اید من رو شنیدم ولی انقدر دیگه دارو خورده قبول نکرد میگه اگر دکتر بده میخورم اونم فر ...

بله،میگن قرص خوبیه ولی قطعا بازدهیش رو بدن ادمها متفاوته ما هم امیدواریم در مورد همسرم جواب بده

هرچند من که دلم میخواد جواب نده برم میکرو چون از اولم دلم میخواست تعیین جنسیت کنم😁😁😁

یعنی اسپرمش کمه یا حرکت نداره؟؟ ببین ته دبتوخالی نمیکنم توکلت بخدا.. اما من تو مطب دکترم با یکی از ...

حق با شماست متاسفانه ای یو ای در مورد اسپرم ضعیف جوابدهی خوبی نداره

یعنی اسپرمش کمه یا حرکت نداره؟؟ ببین ته دبتوخالی نمیکنم توکلت بخدا.. اما من تو مطب دکترم با یکی از ...

میگه اول آی یو آی بعد آی وی اف خیلی لجباز و یه دنده اس منم خیلی بهش امید ندارم از اول هم بهش گفتم پولت رو دور میریزی مشکل ما با این حل نمیشه اما کو گوش شنوا

بله،میگن قرص خوبیه ولی قطعا بازدهیش رو بدن ادمها متفاوته ما هم امیدواریم در مورد همسرم جواب بده هرچ ...

ان شالله هر چی دوس دارید همون بشه ولی من دلم میخواد طبیعی بشه هر چی شد شد به خاطر همین هم 5 سال در مورد کاشت مقاومت ولی خوب همیشه اون چیزی نمیشه که ما میخوایم متاسفانه

مشه بگی میکرو چیه؟

میکرواینجکشن همون ای وی افه با یه تفاوت 

ای وی اف اسپرم و تخمک رو کنار هم میذارن تا خودشون لقاح رو انجام بدن ولی تو میکرو اسپرم رو وارد تخمک میکنن

الان دیگه همه مراکز میکرو می کنن چون شانس لقاح بالاتره ولی روتین شده که همه میگن ای وی اف

مشه بگی میکرو چیه؟

میکرو پیشرفته تر و گرونتر از آی وی اف هست و جوابدهیش بالاتره ولی در کل خیلی تفاوت ندارند

ان شالله هر چی دوس دارید همون بشه ولی من دلم میخواد طبیعی بشه هر چی شد شد به خاطر همین هم 5 سال در م ...

ممنونم برای شما هم،ای یو ای نهایتا ۱ تومن میشه به نظرم بهتره اجازه بدین انجام بده تا بعدا راحتتر سیکل میکرو رو قبول کنه

2828
2791
2779
2792