2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد نماز نخوابیدم دیگه 

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه همون آدمی که ساده تر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همون طوریه که نشون میدن🖤🥀🍃

نخوابیدم و دیگه منتظر صبحانه ام

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

میخاستم شوهرمو بدرقه کنم بعدشم مهمون دارم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

همسرم داشت میرفت کلا عادت داره میره سرکار برای خداحافظی منم بیدار میکنه هیچی دیگه منم خوابم نبرد🤧😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

صبه دیگه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند