2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با شوهرم ادامه میدم؟پدرشوهرم برام عروسی میگیره؟ اگه آره چه موقع عروسیمه؟

نا امیدیت تا اینجا حس کردم 

نا امیدی هاتو بریز دور قطعا درست میشه و همه چی باب میلت پیش میره فقط صبرررر داشته باش خیلی

شک نکن میرسی دیر یا زود فقط اعتماد تو به خدا از دست نده

حست به من چیه ؟ خیلی دلم گرفته چیزایی که میخام میشه؟ 🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

من دانشگاهی که میخواستم قبول نشدم دوبار هم تحربه انصراف از شغل داشتم ، حست به من چیه ، آیا دووم میار ...

این روزا کیگذره و به زودی اتفاقای خوبی برات میوفته شک نکن یه مدت دیگه به الان خودت میخندی 

نا امیدیت تا اینجا حس کردم نا امیدی هاتو بریز دور قطعا درست میشه و همه چی باب میلت پیش میره فقط صبرر ...

مرسی گلم برات حمد میخونم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
این روزا کیگذره و به زودی اتفاقای خوبی برات میوفته شک نکن یه مدت دیگه به الان خودت میخندی

ممنون عزیزم منو دعا کن ، و ی چیز دیگ با توجه به حست لطفا بگو ک آیا من امسال برم دانشگاه و رشته ای که میرم مناسبمه؟ یا باز پشت کنکور بمونم؟

ممنون عزیزم منو دعا کن ، و ی چیز دیگ با توجه به حست لطفا بگو ک آیا من امسال برم دانشگاه و رشته ای که ...

به خودت سخت نگیر زندگی اونقدرا هم که تو فکرشو میکنی باهات بد تا نکرده خیلی چیزی درونت هست حسش میکنم که خیلیا ندارن و بهت حسادت میکنن، زمان رو از دست نده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792