عشق_همه مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12241 عنوان خانوما وضعتون چونه | مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 104 پست چخبر وضعتون چونه؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/03/14 | 02:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تابستون_رنگی عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 39 ینی چونه یه حرف کوردیه ؟عع واقعا؟من فک میکردم اون اقاهه داره ب یه زبونی حرف میزنه ک هیچکس نمیفهمه 😂😂😂😂نه کوردیه
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12241 خدانکنه عزیزم ولی اوکیم خداروشکر روحیه کاملا حفظه😅 چاره ای نیس دیگ باید حفظ کرد من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
گلسمی عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 12543 خدایی سخته من چن روز مهمون داشتم اعصابم نمیکشید دیگه روانم رو از دست دادم
85rey عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 25383 در عجبم چرا باید خدا با من شوهیش بگیره😂 بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
آرتمیس_nana عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 3872 یکماهه مهمون دارم دیگه نه بدنم نه اعصابم کشش نداره من برا یک ساعتشم اعصابم نمیکشه چه برسه.......🤯🤯🤯🤯🤯🤯😣😖😯😯😯😲😲😲😯😮😮😦😧😫😫😫😫😫😵😵😵😵😩ای با با چه بی درکن خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12241 در عجبم چرا باید خدا با من شوهیش بگیره😂 ینی چی من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7781 توی چشماای تو برق ی الماس دیدمبخداا دوسِت دارم دارم بهت رااس میگم🙂↕️🎀✨️😂😂عررر اهنگشو دووووس "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12241 استرس امتحان دارم بیخوابی زده بسرم خوابم نمیاد مگ فردا 14 نیس تعطیل نیس؟امتحان من شنبس من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
razisad عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1805 تو حالی ام ک پر حرفم ولی نمیتونم کلمه هارو بزار کنار هم تا خالی شم
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12241 توی چشماای تو برق ی الماس دیدمبخداا دوسِت دارم دارم بهت رااس میگم🙂↕️🎀✨️😂😂عررر اهنگشو دووووس خدا عقل بده عزیزم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
آرتمیس_nana عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 3872 دخترم تب داره یه عالمه بستنی خورده همش اونو چک میکنم و دارو میدم ،،تو خواب ناله میکنه بمیرم براش خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7781 خدا عقل بده عزیزم 🤣🤣🤣🤣فدا "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"