2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر میگیره اطلاعی نداری؟ ببخشید فضولی نیست واس اطلاعات بیشتره ک راه درستی بریم 🥲برنامه نویسی درامد ...

نه عزیزم من درمورد حقوق کسی سوال نمیکنم

اینم خودش گفت  داشت غر میزد ک هرچی میگیرم درصد بیشترش مال صاحب مغازه‌س و اینا

برنامه نویسی همه میگن عالیه. من کلا اطلاعاتم از مشاغل اینترنتی صفره عزیزم. چون هیچ ربطی ب کار خودم نداره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تاریخ انقضا یعنی چییعنی در اینده رشد نمیکنه؟

نه متاسفانه 

هوش مصنوعی یه صنعتی هستش که حتی پدر هوش مصنوعی هم گفته بعد از کامل کردن کلی اطلاعات عملا هوش مصنوعی از رده خارج میشه 

منتاژ های بهتری براش میاد و جایگزین میشه و چرخه جایگزین شدنه ادامه داره اما 

برنامه نویسی تنها با تغییر زبان های برنامه نویسی سخت و آسون میشه و از رده خارج نمیشه 

نه عزیزم من درمورد حقوق کسی سوال نمیکنماینم خودش گفت داشت غر میزد ک هرچی میگیرم درصد بیشترش مال صاح ...

شغل خودتون چیه

بازم از بیکاری خوبه تا بخوایی خودت کارتو راه بندازی این چیزارم داره

نه متاسفانه هوش مصنوعی یه صنعتی هستش که حتی پدر هوش مصنوعی هم گفته بعد از کامل کردن کلی اطلاعات عملا ...

ببخشید ربطی نداره سوالم ولی نظرت درمورد مدیریت بازرگانی و طراحی سایت چیه

مگ میشه هوش مصنوعی بره کنار وقتی این همه رشدش دادن

من منتظر بودم بیاد نصف شغلا رو کنار بزنه

شغل خودتون چیهبازم از بیکاری خوبه تا بخوایی خودت کارتو راه بندازی این چیزارم داره

تراپیستم عزیزم

حیطه کودک و سالمند

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببخشید ربطی نداره سوالم ولی نظرت درمورد مدیریت بازرگانی و طراحی سایت چیهمگ میشه هوش مصنوعی بره کنار ...

درمورد بازرگانی اطلاعات ندارم 

اما طراحی سایتم مورد خوبیه 

چرا نشه 

رشد هیچیز بنا بر منفعت توزیع کننده اون هستش عزیزم 

فکر کردی واقعا یه هوش مصنوعی قراره یه تنه جای اینهمه نیروی انسانی رو بگیره ؟

حتی اگر نصف نیرو های یک شرکت دولتی کوچک بخاطر هوش مصنوعی کنار برن انقدر اعتراض ها و مخالفت ها شروع میشه که حتی نمیشه تصور کرد