2777
2789

خیاطم

قیمت که میدی ملت در میرن بااینکه دستمزدم معقوله نسبت به هنرم

علتشو هم نمیدونم

فکرکنم ملت خدمات رایگان میخوان

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

توضیح دادم بالاتر نگاه کنید اره چرا نتونه ولی راهای بهتریم واسه شغل هست که مربوط به کامپیوتر باشه در ...

از کدوم زبان شروع کردید؟ میخوام پایتون یاد بگیرم استرس دارم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد بازرگانی اطلاعات ندارم اما طراحی سایتم مورد خوبیه چرا نشه رشد هیچیز بنا بر منفعت توزیع کننده ...

ولی گرافیست ها و معلم و مترجم زبان ها تو خطرن

من خودم تو فکرش بودم کار های کامپیوتری یاد بگیرم اما با خودم میگفتم نرم هوش مصنوعی یاد بگیرم؟ شاید اونو یاد بگیرم بقیه رو راحت تر یاد بگیرم مثل برنامه نویسی و طراحی سایت

خیاطمقیمت که میدی ملت در میرن بااینکه دستمزدم معقوله نسبت به هنرمعلتشو هم نمیدونمفکرکنم ملت خدمات را ...

درامدش چطوره

ینی کل این شغلا من فکرشونو کردم اما عمل نکردم

زبانی که من تایم درسیم شروع کردم منسوخ شده اما اتفاقا منم الان دارم با پایتون کار میکنم

چجوری هست ممکنه کمی توضیح بدید؟ واسه کسی ک صفره کامل میشه یاد بگیره؟

ولی گرافیست ها و معلم و مترجم زبان ها تو خطرنمن خودم تو فکرش بودم کار های کامپیوتری یاد بگیرم اما با ...

نه نه مثل این میمونه که بگی خواننده ها هم تو خطرن 

اگه بخوایی با این تفکر پیش بری باید شغل شریف بخور بخواب رو پیشه بگیری 

پرستار

مزایا : امکان کار چند جا ( افزایش درآمد) و پیشرفت کاری 

معایب : ساعت کاری زیاد و همیشه خسته . در ارتباط بودن با انواع بیماری ها و استرس شغلی زیاد 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نه نه مثل این میمونه که بگی خواننده ها هم تو خطرن اگه بخوایی با این تفکر پیش بری باید شغل شریف بخور ...

اینم حرفی والا

ینی میگی هوش مصنوعی یاد نگیرم و برم برنامه نویسی یاد بگیرم؟ خیلی از برنامه نویس ها میگن هوش مصنوعی رو یاد بگیرید

چجوری هست ممکنه کمی توضیح بدید؟ واسه کسی ک صفره کامل میشه یاد بگیره؟

بله عزیزم 

شما میری مراکز آموزشی 

میگی میخوام برنامه نویسی پایتون رو یاد بگیرم 

ترم یک تا سه مبتدی بردارید ترم چهار تا شش سطح برتر انتخاب کنید ترم هفت هشت نه نیمه حرف ای بردارید و در آخر ترم ده به بعد شما حرفه ای رو بردارید اونجا راهنماییتون میکنن 

البته قبلش باید مراجعه کنید و اطلاع بدید که اول کلاس آموزش زبان پایتون برید بعد برنامه نویسی با پایتون