2777
2789
برنامه نویسم مدرس سخت افزارم آنلاین شاپ دارم مزایاش پوله معایبش استرس فشار کاری ضعیفی چشم

عزیزم مدرس سخت افزار ینی چی؟

میشه درموردش بگی؟

و اینکه کجا تدریس میکنی و کیا این آموزش رو لازم دارن؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه نویسم مدرس سخت افزارم آنلاین شاپ دارم مزایاش پوله معایبش استرس فشار کاری ضعیفی چشم

سخت افزار چیه

بنظرت زن میتونه تعمیرات موبایل و لپ تاپ شه؟ 

منم شغل کامپیوتری تو فکرش بودم

مهندس هوش مصنوعی خوبه یا برنامه نویسی؟ 

استرس هوش مصنوعی نداری؟

مترجم نیستم

مدرسم

خیلی ساله داخل یوتیوب و فضای مجازی به صورت رایگان خیلی اموزشا در دسترس همه هستش ، اگر استرسی باشه از این بابته

ولی ترجیح اکثریت کلاس های حضوری زبانه

سخت افزار چیهبنظرت زن میتونه تعمیرات موبایل و لپ تاپ شه؟ منم شغل کامپیوتری تو فکرش بودممهندس هوش مصن ...

دخترخاله من تعمیرات موبایل انجام میده

الان دیگه تو همه مشاغل خانما هم هستن

ولی خب راضی نیس  میگه درآمدش کمه و بیشترش سهم صاحب مغازه‌س

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم مدرس سخت افزار ینی چی؟میشه درموردش بگی؟و اینکه کجا تدریس میکنی و کیا این آموزش رو لازم دارن؟

سخت افزار کامپیوتر 

میتونید برید کامل راجبش مطالعه کنید 

و اینکه مراکزی که صفر تا صد کامپیوتر رو آموزش میدن هر بخش یک هنر آموز داره و من هنر آموز بخش آموزش سخت افزار هستم 

قطعا برنامه نویسی 

برنامه نویسی شعلی که اگر بتونی خودتو بکشی بالا میتونی پول پارو کنی اما نکته اینجاست که هوش مصنوعی  متاسفانه تاریخ انقضا داره

الان نمیگم اینده میگمحقوق چنده فضولی نباشه؟

بستگی داره کلاس عمومی باشه یا خصوصی

عمومی از جلسه ای ۴۰ تا ۱۰۰ متغیره

خصوصی ۱۵۰ تا ۳۰۰

بازم بستگی به سابقه و اموزشگاهی که میرید داره

دخترخاله من تعمیرات موبایل انجام میدهالان دیگه تو همه مشاغل خانما هم هستنولی خب راضی نیس میگه درآمد ...

چقدر میگیره اطلاعی نداری؟ 

ببخشید فضولی نیست واس اطلاعات بیشتره ک راه درستی بریم 🥲

برنامه نویسی درامدش خوبه؟ بازارکار چی؟ 

سخت افزار چیهبنظرت زن میتونه تعمیرات موبایل و لپ تاپ شه؟ منم شغل کامپیوتری تو فکرش بودممهندس هوش مصن ...

توضیح دادم بالاتر نگاه کنید 

اره چرا نتونه ولی راهای بهتریم واسه شغل هست که مربوط به کامپیوتر باشه 

درآمد این شغل واقعا اندازه زحمتش نمی ارزه 

قطعا برنامه نویسی با اختلاف