2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

1286 بازدید | 4 پست
خواب دیدم داداشم تو بالکن خونه چندتا پرنده به رنگ سفید سبز ابی مخلوط این رنگها بود 2تا بودن که داشت از قفس ازاد میکرد من راحت میگرفتم ،خود پرنده ها هم میشستن رو دستم ،یکی از اون دوتا داشت فرار میکرد که گرفتم یکیشون درشت بود یکیشون کوچیک ،من مجردم ،لطفا اگه تعبیرشو میدونید بگید
ای خدا من چقدر دوسش دارم...............خیلی هم دوسش دارم
ـ دیدن پرندگان با بالهای زیبا در خواب ، نشانة خوشبختی است .

2ـ اگر زنی در خواب پرندگانی زیبا ببیند ، نشانة آن است که بزودی همسری دلخواه و ثروتمند خواهد یافت .

3ـ اگر درخواب پرندگانی با بالهایی ریخته و خاموش ببینید ، نشانة رفتار ظالمانة اغنیا با مردم فقیر است .

4ـ دیدن پرنده ای زخمی در خواب ، نشانة آن است که برای فرزند گمراه خود تأسف خواهید خورد .

5ـ دیدن پرندگان در حال پرواز ، نشانة خوشبختی و پایان وضع نامطلوب زندگی .

6ـ گرفتن پرندگان در خواب ، نشانة رسیدن به خواسته هاست .

7ـ اگر کشاورزی خواب ببیند پرندگان را با تفنگ شکار می کند ، نشانة محصول کم و اوضاع نابسامان است .
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خدا ینی میشه برسم بهش دارم زجر میکشم ،بیاید دعا کنید برام از ته دل توروخدا ،دعا کنید تو حسرتش نمونم
ای خدا من چقدر دوسش دارم...............خیلی هم دوسش دارم