سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 عنوان کیست سینه | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 71 پست پارسال دخترمو که همش از درد سینه سمت چپ ناله میکرد بردم دکتر اول فکر کردم قلبشه بردم دکتر قلب واکو گفت چیزی نیست بعد بردم سنو سینه گفتن کیست داره حالا چندوقته باز شروع کرده میگه درد داره خطرناکه؟پس چرا دارو ندادن نگرانشم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/03/14 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22taranee عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 8373 عامل اصلی کیست سینه استرس و قهوه و چای و کاکائو هستش گل مغربی بده
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8089 همون پزشکم هم گفت نیاز نیست من فیبروادنوم داشتم جراحی کردم من خودم میرم چرا چون از سمت مادری و هم پدری مستعد سرطانم چکابه من میرم میدمدردم داره ولی خب باید انجام داد هیوی هم بهتر از مامو سرطان و کیستو بهتر نمی تونه نشون بده 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 89301 بردم دکتر زنان قرص جلوگیری دادن گفت سه دوره استفاده کنه قبل عید سه دوره استفاده کرد ولی تنظیم نشد می ... تیرویید و پرلاکتین چک کنه بچتقد و وزن بچه بگو لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
reyhan1404جوجه عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 589 تهرانه ؟اگر تهرانه آدرسشو میدی وای ن عزیزم دزفوله🥲 عاشق پروانه ام🦋
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8089 خب اشتباهه. مامو اخرین مرحله هست برای بچه ۱۳ساله اونم اون همه درد داره منم نگفتم مرحله اوله بله برای تشخیص نهاییه 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ترنو عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3109 ۱۳ عزیزم نگران نباش کیست سینه خیلی شایعس علتشم بیشتر بخاطر تغذیه و مواد غذایی که مصرف میکنیم همه چی فرآوری شده و با نگهدارنده هیچ چیز سالمی ب بدن نمیرسه سعی کنید تنقلات چیپس پفک مواد کارخونه آیی کمتر بهش بدین بخوره
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 چرا می توتی هزینه ازاد بدی ؟ببین ازمایش تیروئید و پرولاکتین باید چک بشه سونو هم از شکم و لگن باید قط ... مامو گرافی رو میگم ننوشت سونو پارسال بردمش هم سونو شکم هم سونو سینه بعدش باردار شدم دیگه نبردم الان باز میگه درد دارم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
دختری_از_جنس_بلور عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 43 همون پزشکم هم گفت نیاز نیست من فیبروادنوم داشتم جراحی کردم درد داشتی که جراحی کردی؟
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 نگران نباش کیست سینه خیلی شایعس علتشم بیشتر بخاطر تغذیه و مواد غذایی که مصرف میکنیم همه چی فرآوری ش ... ممنون عزیزم وای خدا خیرتون بده کی میگه نی نی سایت بده من همه سوالامو درددلامو اینجا انجام میدم کلی برای بچه هام سوال کردم جواب گرفتم وقتی دلم شکسته دعام کردن آرامش گرفتم خداخیرتون بده خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8089 مامو گرافی رو میگم ننوشت سونو پارسال بردمش هم سونو شکم هم سونو سینه بعدش باردار شدم دیگه نبردم الان ... من اون چیزی که بایدرو گفتم به هر حال تصمیم گیرنده شمایید 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 تیرویید و پرلاکتین چک کنه بچتقد و وزن بچه بگو وزنش که خیلی کمه لاغره قدشم صدوپنجاه وخورده ای خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 اسی دخترتون زیاد درد داره؟ بعضی وقتا آره الان میگه روزی یک ساعت درد داره خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
ترنو عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 3109 ممنون عزیزم وای خدا خیرتون بده کی میگه نی نی سایت بده من همه سوالامو درددلامو اینجا انجام میدم کلی ب ... ممنونم از لطفتون💚
دختری_از_جنس_بلور عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 43 بعضی وقتا آره الان میگه روزی یک ساعت درد داره فقط سینه اش یا زیربغلش هم درد میکنه