سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 عنوان کیست سینه | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 71 پست پارسال دخترمو که همش از درد سینه سمت چپ ناله میکرد بردم دکتر اول فکر کردم قلبشه بردم دکتر قلب واکو گفت چیزی نیست بعد بردم سنو سینه گفتن کیست داره حالا چندوقته باز شروع کرده میگه درد داره خطرناکه؟پس چرا دارو ندادن نگرانشم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/03/14 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 من پرستارم ببرش دکتر زنان برات ازمایش عرمونی و سونو نی نویسه بهش بگو سابقه کیست داره دختر بهم ریختگی ... نه وزنش خیلی پایینه لاغره خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 فقط سینه اش یا زیربغلش هم درد میکنه فقط سینه اشهاونم سمت چپ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 اوکی اگر زیر بغلش هم درد کنه خطرناکه؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
دختری_از_جنس_بلور عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 42 اگر زیر بغلش هم درد کنه خطرناکه؟ نمیدونم چون خودم چند روز سینه ام وزیر بغلم درد میکنه
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3758 نمیدونم چون خودم چند روز سینه ام وزیر بغلم درد میکنه آهان ایشاله ک چیزی نباشه هم برای شما هم دخترم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
miniman عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 1076 درد داشتی که جراحی کردی؟ بله نزدیکای پریودی وحشتناک میشد دردش .تو معاینات دوره ای هم افزایش سایز داشت تصمیم برجراحی شد
دختری_از_جنس_بلور عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 42 بله نزدیکای پریودی وحشتناک میشد دردش .تو معاینات دوره ای هم افزایش سایز داشت تصمیم برجراحی شد ببخشید دردش چطوری بود؟