2777
2789
عنوان

روانپزشک بهم نامه بستری داد

861 بازدید | 39 پست

چند روز پیش،سر یه سوتفاهم،داداشم با چاقو حمله کرد سمتم،دستم و زخم کرد،بعدم که زنگ زدم به بابام،گفت تقصیر خودته،به داداشم گفت سرشو هم ببری،اشکالی نداره،از اون موقع دارم دیوونه میشم،قبلا از بابام کتک خوردم،از داداشام،دیگه احساس میکنم تحمل ندارم،نمیتونم زندگی کنم،از خونمون،از خانوادم متنفرم، تنها رفتم روانپزشک، بهم گفت بستری بشی بهتره،نامه بستری بهم داد،بابام نامه رو پاره کرد،گفت نیازی نیست، همش دارم گریه میکنم، خوابم نمیبره شبا،حالم بد بود،از چند روز پیش بدتر شدم،انگار تو جهنمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا اون داداش بی وجودت بیشتر نیاز به بستری داره خدا ازش نگذره اسی من تاپیک هاتو خوندم چندباری میدون ...

میدونن که بابام کاری بهشون نداره،مثله کیسه بوکس میزنن،چون شدم توسری خور اونا

فکر کنم نامه اشتباه دادناااا

اونا که باید درمان بشن،مثل حیوونای وحشی میچرخن،من باید توی سن ۲۳ سالگی برم ابن سینا بستری بشم،تا بهم بگن دیوونه،روانی

دکتر اگه بهم نامه بستری داده،برای افکار خودکشی بوده،چون میترسید بلایی سر خودم بیارم،فقط به خاطر این گفت بستری بشم

میدونن که بابام کاری بهشون نداره،مثله کیسه بوکس میزنن،چون شدم توسری خور اونا

اسی وحشی بار توهم هار باش وقتی اومدن سمتت با تمام وجودت جیغ بزن اینقدر جیغ بزن و هرچی دم دستته سمتشون پرتاب کن وقتی هم زدنت تا میتونی چنگ بنداز و موهاشونو بکش مثل ماست نمون بخدا وحشی باشی اینا رام تر میشن

اونا که باید درمان بشن،مثل حیوونای وحشی میچرخن،من باید توی سن ۲۳ سالگی برم ابن سینا بستری بشم،تا بهم ...

خب یکم خودتو کنترل کن

بستری بشی بدتر بهت تلقین میشه

اون محیط محیط مناسبی نیست 

اضطراب

برو مستقل شو شکایت کن برا پرستار شبانه روزی شو

عزیزم،گفتنش راحته،وقتی توی محیط پرتنشی،نمیتونی هیچ کاری کنی،من فقط میخوام یکم آرامش داشته باشم،حال روحیم بهتر بشه،بعد دنبال کار بگردم،ولی توی این شرایط نمیتونم،تمرکز ندارم

اسی وحشی بار توهم هار باش وقتی اومدن سمتت با تمام وجودت جیغ بزن اینقدر جیغ بزن و هرچی دم دستته سمتشو ...

با چاقو حمله کرد،وقتی زد تو گوشم،از ترس چاقو توی دستش جرعت نداشتم نزدیک بشم بهش،چون واقعا میزنه