چند روز پیش،سر یه سوتفاهم،داداشم با چاقو حمله کرد سمتم،دستم و زخم کرد،بعدم که زنگ زدم به بابام،گفت تقصیر خودته،به داداشم گفت سرشو هم ببری،اشکالی نداره،از اون موقع دارم دیوونه میشم،قبلا از بابام کتک خوردم،از داداشام،دیگه احساس میکنم تحمل ندارم،نمیتونم زندگی کنم،از خونمون،از خانوادم متنفرم، تنها رفتم روانپزشک، بهم گفت بستری بشی بهتره،نامه بستری بهم داد،بابام نامه رو پاره کرد،گفت نیازی نیست، همش دارم گریه میکنم، خوابم نمیبره شبا،حالم بد بود،از چند روز پیش بدتر شدم،انگار تو جهنمم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونن که بابام کاری بهشون نداره،مثله کیسه بوکس میزنن،چون شدم توسری خور اونا
اسی وحشی بار توهم هار باش وقتی اومدن سمتت با تمام وجودت جیغ بزن اینقدر جیغ بزن و هرچی دم دستته سمتشون پرتاب کن وقتی هم زدنت تا میتونی چنگ بنداز و موهاشونو بکش مثل ماست نمون بخدا وحشی باشی اینا رام تر میشن
عزیزم،گفتنش راحته،وقتی توی محیط پرتنشی،نمیتونی هیچ کاری کنی،من فقط میخوام یکم آرامش داشته باشم،حال روحیم بهتر بشه،بعد دنبال کار بگردم،ولی توی این شرایط نمیتونم،تمرکز ندارم