2777
2789
عنوان

بیااااااین

140 بازدید | 16 پست

مهم ترین روزاتونو بگید بهترین و بدترینشو با ذکر خاطره

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

بهترینش روزعقد وروز عروسیم.بدترینش روزایی ک شوهرم از پیشم میرفت

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدترینش روز طلاقم از شوهر سابقم، بهترینش روز ازدواج با شوهر فعلیم این روزا هم یکی از بدترین روزامن

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بدترین زیاد داشتم😞ولی جدید ترین بد ترین دیروز بود که گربم مرد😢😢الانم حالم خوب نیس اصن روزایه خوبو ...

اخی عزیزم تنت سالم

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
بدترینش روز طلاقم از شوهر سابقم، بهترینش روز ازدواج با شوهر فعلیم

خوشبخت باشی گلم

بهترین روز بدنیا اومدن پسرم بدترین زیاد دارم بیشترن از بهترین ها

خدا حفظش کنه عزیزم

باید تو لحظه زندگی کرد بدترین وبهترین بنظرم معنی نداره ،بهترین همین دیروزعصر ک با اقوام رفتیم کوه وت ...

همیشه خوش باشی عزیزم

فعلا بهتربن نداشتم

ایشالا ک بهترینا مال تو

بهترین زیاد دارم روز عقد روز عروسیم تولد پسرم وهمه روزایی که داره میگذره از بهترین روزای عمرمه بد هم دارم روزایی که خونه بابام دعوا داشتن روزهای مریضی مامانم وروزهای ناراحتی خواهرم وهمه عزیزانم