2777
2789
راستش من شوهرم سخت گیر بود و خوشش نمیومد برم بیرون یا با کسی رفت و آمد کنم ولی خب میدیدم که خانمهای ...

اصلا انگار کسی نیس دوس شم باهاش😂😂 اره فکنم باز شده کتابخونه

حق داری،هیچی نداره بینالود متاسفانه

من اون ۵سال انقد بیکار بودم‌ که میگفتم اصلا برای چی باید از خواب بیدار بشم🤣

اون وقت الان یک ثانیه بیکار نمیشم از دست این دوتا فسقلی

سخت نگیر،سعی کن بهت خوش بگذره

ما ماشین هم نداشتیم

اون موقع اتوبوس هم نبود،یک ون داغون بود برای رفتن به مشهد😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون بخیر 

عزیزم طبق تجربه اینو میگم

طبقه ی همکف از لحاظ گرمایش و سرمایش خیلیییی دردسر داره 

شما حتی گرمایش از کف و اینا هم داشته باشی کافیه در پارکینگ باز بمونه تا یخ بزنی رسما 

سروصدای همسایه ها هنگام رفتو آمد رو معمولا متوجه میشی 

صدای بسته شدن درب اصلی ساختمون رو هم همینطور مخصوصا اگر کسی محکم ببندتش

اینا معایبش بود 

از مزایا بخوام بگم اینکه اگر خونه پله داشته باشه آسانسور نداشته باشه رفتو آمدت راحت تره حتی آسانسور هم داشته باشه نیاز به استفاده ازش نیست 

و اینکه موقع کم آبی معمولا فشار آب بیشتر هستش 

اینا هم برای همکف و هم طبقه ی اول صدق میکنه

این تجربیاتم بود بازم تصمیم با خودته عزیزم امیدوارم تونسته باشم کمک کوچیکی کرده باشم بهت 🌹

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

وای من این شوهره رو چجوری منصرف کنم 😭

همینا بهش بگو من تحربشو داشتم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

همکف پر از دوده اس

طبقه اول بگیر که راحت تر باشید

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

۱۵سال هم کف بودم. مشکل بوی فاضلاب و سوسک داره‌ .صدای ماشین،پمپ اب و بازی بچه ها در کوچه رو داره. دزدی کفش از دم در رو داره...و و و

الان ۳ساله اومدم طبقه ۳ راحت شدممم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎