2777
2789

داشت میشد ک همه جا جار زدمو همه چی خراب شد از اسمون افتادم انگار تریلی از رومرد شد یادگرفتم دیگه خوشیمو جار نزنم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بوده. یه مدت همه چی یه‌طرفه بود، ولی یهویی ورق برگشت. خودش شروع کرد بهم توجه نشون دادن. اما راستش همیشه اینجوری جواب نمیده. بعضیا هم تا تهش سرد می‌مونن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

آره بوده. یه مدت همه چی یه‌طرفه بود، ولی یهویی ورق برگشت. خودش شروع کرد بهم توجه نشون دادن. اما راست ...

چیکار کردی که ورق برگشت؟🥺تعریف میکنی از رابطه تون؟💜

واسه من نه ولی واسه طرف مقابلم شد هیچ حسی نداشتم ولی اصلا کوتاه نیومد هعیییی

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

داشت میشد ک همه جا جار زدمو همه چی خراب شد از اسمون افتادم انگار تریلی از رومرد شد یادگرفتم دیگه خوش ...

ایشالا درست میشه و به هم برمیگردید❤️اگه بخوای میشه قول میدم 

واسه من نه ولی واسه طرف مقابلم شد هیچ حسی نداشتم ولی اصلا کوتاه نیومد هعیییی

چجوری مهرش به دلت افتاد؟ چند مدت بهش حس نداشتی و ورق برگشت؟😇و اینم بگو چیکار کرد چجوری تلاش کرد ؟😬

چجوری مهرش به دلت افتاد؟ چند مدت بهش حس نداشتی و ورق برگشت؟😇و اینم بگو چیکار کرد چجوری تلاش کرد ؟😬

والا من یکی دیگه دو دوست داشتم که اون منو نمی‌خواست با اینم فقط دوست معمولی و درسی بودیم ولی انگار که دوسم داشت از همون اول دیگه وقتی فهمیدم کلی مخالفت کردم اصلا محل نمی‌دادم ولی کوتاه نیومد هر کار ام میکردم نمی‌رفت خلاصه که یواش یواش مهرش به دلم افتاد و بعد یه رابطه چند ماهه رو نزدیک یک هفتس خودم تموم کردمممم🥲🙃پایان.

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

والا من یکی دیگه دو دوست داشتم که اون منو نمی‌خواست با اینم فقط دوست معمولی و درسی بودیم ولی انگار ک ...

یعنی الان باهاش کات کردی؟😐مگه مهرش به دلت نیوفتاد؟🥺

یعنی الان باهاش کات کردی؟😐مگه مهرش به دلت نیوفتاد؟🥺

اره یه هفتس یه رابطه ۶ ماهه رو تموم کردم

دوست داشتن تنها کافی نیست اینو متأسفانه خیلی دیر فهمیدم 😔🥲