2777
2789
عنوان

تجربه سفر به جنوب کشور

90 بازدید | 9 پست

من تجربه خودم میگم لطفا توهین و قضاوت نکید شاید بقیه هم نظر من نباشن که نظرشون محترم هست

من قبلا ۴بار هوایی به کیش سفر کرده بودم کا سفرهای عالی خوبی بود این بار همسرم تصمیم گرفت به قشم سفر کنیم می گفت قشم بزرگتر با ماشین بریم بهتره ما رفتیم بندرعباس بندر پل ازاونجا بالندینگراف  رفتیم بندر لاف بعد هم قشم ولی جزیره قشم خیلی بی روح وغمگین و سوت کور بود یه شب خوابیدم صبح یه دور جزیزه زدیم خیلی خیلی کثیف بود مخصوصا سمت بازار قدیم قیمت ها به شدت بالا بود یعنی یه جنس اونجاقیمت کردم ۳۸۰۰ دیجکالا همون جنس میداد۳۰۰۰ تومان اجاره سویت شبی یک تومان که خیلی هم تمیز نبود ما تصمیم گرفتیم از قشم بزنیم بیرون بریم کیش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در عوض من قبل عید رفتم قشم فووووق العاده بود شلوغ و زنده همه جا در حال بزن برقص . کل روز ما در حال خنده و رقص بودیم . لباس اینام کامل ازاد 

قیمت لباسهاشم بسیار ارزون بود 

الان هوا گرم کسی قشم نمیره دیگه

خب قشم اصلا با کیش قابل قیاس نیست ولی صفای خودش رو داره. کیش چون خلوت تره و فرهنگ سازیش فرق داره خیلی تمیزه. قشم خب خیلی شلوغ میشه و مردمم که ماشاالله رعایت صفر

ولی مردم بندرعباس هر جا که باشن عااالین. عالی

توکیش هتل گرفتیم واسه سه نفر ۶۵۰ باصبحانه هتل ۴ستاره واقعا عالی بود جنگ و کشتی تفریحی پارک آبی و ...رقتیم شادی و بزن برقص .... خیلی خوش گذشت ولی برگشتیم بندرعباس قیمت هتل افتضاح گرون شبی ۴۰۰۰ تومان به بالا آخه چه خبر رانندگی ها افتضاح به یک کدوم بندری ها گفتیم چرا این طوری رانندگی میکنند گفت وقتی پلاک غریبه میبیندند این طور میکنند 

کلا بندرعباس به ما خوش نگذشت اصلا خون گرمی ندیدم توی مردمش البته با احترام اون دسته آدم که ما دیدیدم جالب نبودن ...شاید بقیه خوب بودن ما ندیدیم