2777
2789
عنوان

بیاین از قانون جذب حرف بزنیم

55 بازدید | 8 پست

هر چی میدونین بگین 😂حوصلم پوکید

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
عمیقا اعتقاد دارم امسال فرهنگیان میارم😂با اینکه ترازم خیلی کمه

🤣منم عمیقأ اعتقاد دارم امسال مهاجرت میکنم 

با اینکه بی پولمممممم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش من جدی گفتم😂

منم جدی گفتم😅

قانون جذب چیز عجیبی نیست ببین خیلی هم علمی هست میگه تو اول باید یه خواسته داشته باشی بعد اون خواسته رو روش تمرکز کنی و در راستای رسیدن بهش باشی در کنارش از شکر گذاری و اینها هم استفاده کنی خب من وقتی خواسته درس خواندن دارم میرم دانشگاه بعد خواسته بالاتر مثلا اشتغال بعد مثلا استخدام همش تو راستای اون خواسته ام کارهایی انجام میدهم مثل مطالعه تلاش اینها حالا همین واسه هیکل و بدن هم جوابه شما میخواهید متناسب باشید اول میخواهید بعد تو اون راستا قرار می‌گیرید یعنی ورزش می‌کنید رژیم میگیرد خب معلومه اثر داره دیگه. 

قانون جذب چیز عجیبی نیست ببین خیلی هم علمی هست میگه تو اول باید یه خواسته داشته باشی بعد اون خواسته ...

اینکه برمیگرده به تلاش، جذب نیست دیگه

قانون جذب چیز عجیبی نیست ببین خیلی هم علمی هست میگه تو اول باید یه خواسته داشته باشی بعد اون خواسته ...

حالا اگر بخوای یک رشته ی تاپ بخوی ولی مغزت تحت هیچ شرایطی کشش نداشته باشه چی؟؟مثلا هرکار بکنی ریاضیت بالاتر از 12 نمیشی 

با قانون جذب میتونی بری پزشکی یا رشته های مهندسی قبول بشی؟؟فرض میگیریم قبول شدی 

با قانون جذب میتونی تو دانشگاه از استاد نمره بگیری یا مشروط میشی؟؟

در مورد بدنسازی گفتی 

اگر ژنتیک خوبی نداشته باشی و بخوای اندام یک مانکن رو تصور کنی و جذب کنی چکار موفق میشی؟؟قانون جذب میتونه ساختار اسکلتی بدنت رو تغییر بده؟؟

قانون جذب همون تلقین کردنه 

تلقین کنی سکته میکنی قطعا سکته میکنی 

تلقین بکنی زورت زیاده قطعا زورت زیاد میشه و یکسری چیزای دیگه 

ولی نمیتونی باهاش دنیا رو فتح بکنی و هرچی اراده کردی بدست بیاری 

قانون جذب یکی از مسخره ترین بحث هاست که هیچ دلیل علمی هم پشتش وجود نداره

مثال میزنم 

ملت مدام مدیتیشن انجام میدن و دعا میکنن و شعم روشن میکنن و هزار تا کار انجام میدن که به ثروت برسن

از کجا؟؟کائنات 

از اسمون 

ولی ادم عاقل میدونه تو کشوری زندگی میکنه که خدا ثروت رو زیر پا گذاشته مثل نفت و گاز و معادن طلا 

چون ایرانیا عرضه ندارن به این منابع دست پیدا بکنن برای همین خودشونو سالیان سال میذارن سرکار و توی اسمونا دنبالش میگردن