2777
2789
عنوان

بچه هااااا اینو بخونین

106 بازدید | 2 پست

حوندمش خودم واسم جالب بود گفتم شماهم بخونین بچه ها

قهوه، در موهای تیره، هایلایت قرمز و قهوه ای دلنشینی می‌سازد و می‌تواند موهای سفید را نیز بپوشاند. 

دستورالعمل رنگ کردن مو با قهوه

1 - کاسه بزرگی را در سینک ظرفشویی بگذارید. 

2 - قهوه ی خنک شده را در کاسه بریزید. 

3 - موهایتان را کاملا شانه کنید. 

4 - سرتان را در کاسه فرو ببرید، و از فنجانی برای آغشته کردن تمام موهایتان به قهوه استفاده نمایید.

5 - توسط انگشتانتان یا یک شانه، قهوه را از ریشه تا نوک موهایتان به خورد مو دهید. 

6 - با استفاده از یک فنجان، 5 بار قهوه را از کاسه بیرون آورده و روی موهایتان بریزید. 

7 - آب اضافی موهایتان را در سینک گرفته و خوب بچلانید. 

8 - پیش از آبکشی موهایتان 15 دقیقه صبر کنید. می‌توانید موهایتان را به بالا جمع کرده تا از چکیدن قهوه جلوگیری کنید. اما موهایتان را در حوله یا روسری نپیچید، چرا که قهوه را به خود جذب می کنند. 

9 - مویتان را آب کشی کرده، خشک نمایید و مثل همیشه مدل دهید.

نکات مهم در رنگ کردن مو با قهوه

_ اگر از شست و شوی سرتان با قهوه، تفاوتی که توقع داشتید حاصل نشد، برای چندین روز متوالی این کار را تکرار کنید. برخی مواقع، رنگ‌های طبیعی تأثیر کم و لطیف تری دارند و باید چندین بار آن‌ها را به کار برد تا رنگ مطلوب به دست بیاید

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

نمیدونم منم عزیزدلم اینو خوندم گفتم اینحا بگمش خانومی 

اخه دوستمم یادمه میکفت فامیلشون مامانش نمیذاشته رنگ کنه اینکارو کرده رنگ گرقتن موهاش 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان