2777
2789

سلام

توی سن ۲۵ سالگی تاحالا دوست پسر نداشتم

البته خودم دوست ندارم

و هیچ خواستگاری هم نداشتم تا حالا (میدونم بقیه راجبم چه فکرایی میکنن مثلا میگن ترشیده و..‌.)

پسری هم تا حالا سمتم نیومده اگرم بیاد بشدت بدرد نخور که من حالم بهم میخوره نگاهشون کنم 

ظاهرم مدرنه قیافمم خوبه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۵ ساله ترشیده؟

با اینکه خانواده مدرنی هستیم ولی گاهی متوجه میشم ی چیزایی میگن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کجا زندگی میکنی که بهت این حرفو میزنن😐😂

اتفاقا خانواده مدرنی هستیم و شهر خوبی هم زندگی می‌کنیم

از اونجایی که اطرافیانم باهامون اوکی نیستن اینطوری میگن 

مثلا من توی عروسیا لباس پرنسسی بلند میپوشم

ی بار یکی از اطرافیانم داشت یچیزی رو تعریف می‌کرد گفت مثل این دخترا که حسرت پوشیدن لباس عروس دارن لباس اونجوری میپوشن

بنظر نمیاد همچین مدرن باشن

با من بدن وگرنه خوبن

نه چرا باید عجیب باشی متاهل بودن یا نبودن یه انتخابه

تیکه هاشون اذیت میکنه

تیکه هاشون اذیت میکنه

سعی کن دوری کنی ازونا

ازدواج کردن قرار نیست مثل به بمب زندگی ادمو متحول کنه با ادم اشتباه پر بدبختیه و عذاب

تازه ۲۵سال واقعا سن زیادی نیست و هنوز اوج جوونیته

سعی کن دوری کنی ازوناازدواج کردن قرار نیست مثل به بمب زندگی ادمو متحول کنه با ادم اشتباه پر بدبختیه ...

وقتی تیکه میندازن چی بگم بهشون