2777
2789
عنوان

کسی واقعا هست پدرش اینطوری باشه

98 بازدید | 15 پست

جهیزیم رو با وام ازدواج گرفتم الانم دارم قسطش رو میدم . الانم که وقت سیسمونیه داره طبقه اضافه میکنه به خونش میگه دستم خالیه میگم یه مبلغی خودم میدم کمک کن بقیش حداقل چکی چیزی میگه ندارم دستم خالیه الان .این چه وضعشه ‌...خودش رو زده به اون راه راحت کرده خودشو..مامانم هم چیزی بگه دادو هوار که از کجا بیارم و این حرفای الکی..نمیدونم چه حسی دارم اما حس غریبی نیست همیشه همین بوده تو زندگیم

چی بگم

من با اینکه سیسمونی رو خانواده دختر بخرن مخالفم

بنظرم این وظیفه و مسئولیت به گردن پدر بچس

دو نفر دیگه قراره بچه‌دار بشن چرا اونا خرجشو بدن

اونم با این گرونی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگممن با اینکه سیسمونی رو خانواده دختر بخرن مخالفمبنظرم این وظیفه و مسئولیت به گردن پدر بچسدو نفر ...

خانواده هایی هستند که کلی حمایت از پسرشون میکنند خونه ماشین و...اما دختر کل چیزی که از خانوادش میخواد یه جهیزیه و سیسمونی 

عزیزانی که تو تاپیک برای من فاز مستقل بودن و بی توقع بودن رو گرفتند فقط از اونایی حرفشون رو میپذیرم که مثل من نه جهیزیه گرفته باشند نه سبسمونی وگرنه بقیه ببخشید حرفشون مفته

خانواده هایی هستند که کلی حمایت از پسرشون میکنند خونه ماشین و...اما دختر کل چیزی که از خانوادش میخوا ...

با کامنتتون این برداشت رو کردم هر خانمی باید درآمد داشته باشه الان اگه مادرتون مستقل بود نیاز به داد و هوار بابات نبود منظورم ب خودمم هست ک تلنگر بشه ب خودم

عزیزانی که تو تاپیک برای من فاز مستقل بودن و بی توقع بودن رو گرفتند فقط از اونایی حرفشون رو میپذیرم ...

من چون پدرم رو میشناسم خیلی سرم منت میذاره 

تنها شرط ازدواجم اینه که. عروسی نمیخوام جهاز هم نمیدم 

سیسمونی هم که کلا مخالفم باش خانوده دختر بدن 

پدرم بهترین جهاز و سیسمونی رو داد به خواهرم 

اما من اگه جاش بودم مطمئنم قبول نمیکردم 

بابای من،به من ی دونه لیوان نداد،همه شو خودم خریدم اون موقع سرکار میرفتم حقوقم ماهی ۵۰۰ هزار بود.شبها از ناراحتی گریه میکردم.حتی عقدم ی انگشتر داشتم دادم مامانم بده بهم،ی دعوایی راه انداخت.هیچی برام نخریدن.که مادر شوهرم م هم میگفت بابات طلا نداد.مامانم طفلی برای عروسیم یه النگو نازک خرید.بعد عروسی کیف پول عروس دست خواهرم بود بابام چند برابر پول طلا رو برداشته بود.هنوزم ناراحتم ازش.حتی تو عروسیمون اعلام کرد ما پول جمع نمی‌کنیم یعنی هدیه ندن.به یه بلایی افتادیم.هنوزم وقتی زنگ میزنه منو تحقیر میکنه.تو نامزدی فحشم میداد.اینا رو میگم بدونی بابای بد ندیدی.

لااقل فحش کشت نمیکنه.

بابای من برج ساخته رفته بالا.ولی من تو روستا زندگی میکنم ی بار هم خونه م نیومده تو ۱۲ سال زندگیم.ی چند بارم چکی لقدیم کرده با اینگه من ب شدت مهربون و صلح طلبم.ازش انتظار نداشته باش اگه درآمد داری خودت بخر بگو بابام خریده.چیزای اصلی رو بخر که به چشم بیاد.برو بگرد از جاهایی که ارزونتر و با کیفیت هست بخر

من کسی را می‌شناسم وضع مالی پدر دختر عالی ولی نه جهیزیه درستی به دخترش داد(در حد ضرورت) و نه سیسمونی با کلی اصرار اندازه پول 1 کمد داد بقیش را شوهرش خرید، آخر سر هم دم مرگ همه اموال را به نام پسرش کرد و یه کمی‌ش را به نام خانمش

با کامنتتون این برداشت رو کردم هر خانمی باید درآمد داشته باشه الان اگه مادرتون مستقل بود نیاز به داد ...

من مستقلم عزیزم که جهیزیه خریدم که سیسمونی جور میکنم که کادو سر سیسمونی جور میکنم که فکر چک هستم و....اما امیدوارم یبار بیاید جای من و ببینم ایا در عمل هم مثل حرفاتون رفتار میکنید واقعا بدون هیچ چشم داشتی از خانواده میتونید باشید  

بابای من،به من ی دونه لیوان نداد،همه شو خودم خریدم اون موقع سرکار میرفتم حقوقم ماهی ۵۰۰ هزار بود.شبه ...

دقیقا کسی درک نمیکنه که وقتی خانوادت چیزی نخرن انگار جلوی خانواده همسرت تحقیر میشی .نمیفهمند قایمکی به اسم خانوادت خرید کنی بدی یعنی چی...شما خوب درکم میکنی.بقیه میگند بگو بچه خودمه وظیفه شماست اما این ریم و رسومه از قدیم یجوری ارزش دختر زیاد میشه پیش خانواده همسرش انگار خانوادش بهش اهمیت میدند

من مستقلم عزیزم که جهیزیه خریدم که سیسمونی جور میکنم که کادو سر سیسمونی جور میکنم که فکر چک هستم و.. ...

نه نه منظورم خودتون نبود منظورم مادرتونه میگم اگه مادرتون خودش درآمد داشت نیاز نبود ب پدرتون بگه و اونم داد و بیداد کنه و از اونطرفم تو فکر شما و جلو دامادش خجالت بکشه

ما نه جهیزیه و نه سیسمونی وحتی وقت مجردی مریض میشدیم پول دوا درمان نمی دادن هم پدر و هم مادرم کلا فقط مارا به دنیا آوردن برا بدبختی و سختی یادمه یه دفه مجرد بودم نیاز به عمل داشتم هیچکدومشون یه دوزار نداد اینا ک هیچی از اموالش هم ما ۵ تا خواهر را محروم کرد و دارو ندارشو به پسرش یعنی برادرم داد اینم شانس ما خدا هم خیلی ازشون راضی و هیچ کاریشون نمیکنه 😔😔😔😔😔