2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو اینجوری ....همه ش یاد بنیتا میفتم همون دختر کوچولویی که دزدا تو ماشین ولش کردن و پر کشید خدایا . ...

خب حقیقته اینم سرنوشتش مثل سما جهانبازه

البته من فکر میکنم کار آدمای عادی نبوده

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

من دیشب تا صبح نخوابیدم همش الهه میومد تو ذهنم خدا لعنتش کنه باعث بانیشو

از دوستاشون هستید؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یعنی چه اتفاقی براش افتاده

قاچاق اعضای بدن😔

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

۴ الی ۵سال پیش بود شانسی ب یک ماشین بزرگا مشکوک شدن لب مرز یک مخفیگاه پیدا کردن رفتن داخلش یک جا تاریککککککک یک عالمه زن و دختر و بچه اوردن بالا ک خیلی کتک هم خورده بودن داشتن میبردنشون اونور مرز قاچاق اعضا انسان و......

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

اونم رفت پیش سما...

تو این مملکت چه خبره که آدم با اون گندگی با جاش گم میشه 

آدم دیگه استرس میگیره بخواد جایی بره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خب حقیقته اینم سرنوشتش مثل سما جهانبازهالبته من فکر میکنم کار آدمای عادی نبوده

آره الان 3ساله که گم شد و خبری نشد ازش احتمال زیاد الهه هم عین سما پیدا نمیشه اما خداکنه پیدا شه

کارما آدرس همتونو داره:)

برای هزارمین بار فهمیدیم جامعه چقد برا دخترامون ناامنه🙂 پلیس اگه اراده کنه سه سوته میشه گوشیشو ردیابی کرد ولی نمیکنن 

عین سما جهانباز 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

آدم بچش تب میکنه کلی استرس میگیره برای یه ذره غذا خوردن بچه کلی میدویی دنبالش که قد بکشه و رشد کنه و در نهایت یه عوضی زندگیت رو جهنم میکنه و همون بچه رو که ریز به ریز شاهده خنده هاش و دردسراش بودی رو میدوزده نمیدونم اگه قرار بود دنیا اینطوری بشه چرا خدا آفرید 💔