2777
2789

ومادرپدرمون جاسون میان 

وما جای مادرپدرمون 

خاله بابام ک از خاله های خودم بهتر بود نزدیک تر ومهربون تر بود 

مرد واقعا دوسش داشتم ی زن مستقل 

سرطان داش هفته پیش رفتم دیدنش گفت خوب شدم 

ولی مرد 

چقدر دلم‌میسوزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هممون همینجور ک بدنیا اومدیم قرارع از این دنیا هم بربم خب ارع ولی ادم دلش میگیرع بهش فک میکنه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خدارحمتش کنه 

سرطان چی داشت 

مادرشوهرمنم نافش پاره شده بود رفت دکتر عمل کرد حین عمل دکتر فهمید غده داره 

چندتا شو برداشت 

بعد عمل دوباره سی تی اسکن و پیگیری و اینا معلوم شد بدخیم الانم دکتر گفته باید رحم و روده شو برداره 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

آره من قبلا دقت کرده بودم و ناراحت بودم مهم اینه که قدر لحظه ها و اون آدک هارو بدونیم تا زودی از پیشمون نرن و اگر رفتن خاطرات خوب بمونه ازشون برامون مثل خاله بابای شما هدا رحمتشون کنه ♥️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چرخه زندگی همینه باید سعی کنیم جوری باهاشون رفتار کنیم که بعد از مرگشون حسرت نخوریم که ای کاش بیشتر پیششون میبودیم

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

ببین گفتن فوت کرده زنگ زدم بهش اما جواب نداد

اگه فوت کرده باشه از دوست آشناهاش بشناسی بپرسی بهت میگن یا در خونش اعلامیه و بنر مشکی میزنن 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من خودم داره 40سالم میشه اصلن باورم نمیشه 

اون روزی ک 20ساله شدم داشتم از غصه دق میکردم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.