2777
2789
عنوان

کسی بوده بخاطر طلسم طلاق بگیره

475 بازدید | 26 پست

من الان بیست روزه شوهرم منو از خونه انداخته بیرون با خانوادش کتکم زدن درب خونمون رو شکستن بخاطر اینکه خیانت شوهرم لو رفت من با اون زنه دعوا گرفتم اینا گفتن ابرو مارو بردی بعد همچی این ده سال و کشیدن وسط ک تو غر میزنی لیاقت نداری بچت لاغره فلان کارو نکردی همه بهونه شوهرم خیلی دوستم داشت از اول خانوادش منو نمیخاستن الان چند مدته سرد شده خانوادشم پشت اونو گرفتن از خدا خواسته تازه دوساله خونه ساختیم بچه ۵ ساله داریم خیلییی باهم خوب بودیم همه جا رفتیم خونه عشقمون ساختیم از دوسال پیش ک الان فهمیدم کسی طلسممون کرده همه جی دگرگون شد تا الان به جدایی داره میکشه من دلم داره پاره میشه برگردم خونه شوهرم میگه فقط طلاق حتی برای چند دست لباس و بچه ام با مامور رفتم تا بگیرم از همه جا بلاکم کرده خانوادشم گفتن اگه بیاریش همه چی رو ازت میگیریم خونه ای ک خودمون ساختیم با کلی زحمت چون تو زمین اونا بود 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

دیروز رفتم جایی گفتن طلسم داری زندگیت اینجوری شد چرا زودتر نیومدی ب این حد نرسی و قهر نکنن باهات من چ میدونستم دارم میمیرم استرس تپش قلب گریه افسردگی اخ بچمممم بمیرم مننننن زندگی قشنگم با کلی ارزو عشق ساختمش

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا اعتقادی ندارم بهتره خودتو گول نزنی قید این زندگی و بزن و تمام .. فراموش نکن ک هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خدا لعنت کنه کساییو که طلسم میگیرن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دیروز رفتم جایی گفتن طلسم داری زندگیت اینجوری شد چرا زودتر نیومدی ب این حد نرسی و قهر نکنن باهات من ...

اینا الکی میگن شما پیش هر دعا نویسی بری میگن طلسم شدی 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من اصلا اعتقادی ندارم بهتره خودتو گول نزنی قید این زندگی و بزن و تمام .. فراموش نکن ک هیچ قدرتی از خ ...

وای چجوری بزنم بقران دارم روانی میشم شوهرم برام جون میداد چجوری اینکارو کردن میخوام بمیرم انگار دنیام تموم شده 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
وای چجوری بزنم بقران دارم روانی میشم شوهرم برام جون میداد چجوری اینکارو کردن میخوام بمیرم انگار دنیا ...

شوهرت خیانت کرده؟؟

چرا انگار تومنی میدونی حتی به مرگمم فکرمیکنم

اخ دارم میمیرم منم چند روز پیش دنبال قرص برنج میگشتم بخاطر بچم گفتم خدایا درستش کن بزار برگردم بچم امسال میخاست بره مهد ای خدا

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
وای چجوری بزنم بقران دارم روانی میشم شوهرم برام جون میداد چجوری اینکارو کردن میخوام بمیرم انگار دنیا ...

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی دوستم عین شما زندگی خوبی داشت رفت دعا گرفت پولدار بشن شوهرش یهو عوض شد ودیگهذنخواستش الانم ۷ماهه طلاقشو داد

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
اینا الکی میگن شما پیش هر دعا نویسی بری میگن طلسم شدی

اینو که شما میگی راست میگی اونا واسه جیب خودشون به همه مت طلسم داری و یه چرتی مینویسن برات 

ولی واقعا طلسم سردی بین زنو و شوهر وجود داره حتی تو قران هم گفتا که یهودیان از اینا استفاده میکردنن واسه جدایی بین خانواده ها 

و از اون بدتر میگن جدیدا این دعا نویسی ها رواج پیدا کرده و قدرت شیاطین بیشتر شده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی