2777
2789
عنوان

تقويت هوش كودك 1.5 ساله

5064 بازدید | 18 پست

سلام

بنده پدر يك پسر 1.5 ساله ام

لطفا تجربياتتون رو در زمينه تقويت هوش و استعداد يابي برام بگين

ميتونه بازي باشه، يا بردن پيش يه روانشناس خوب و يا كلا هر چيزي كه فكر ميكنيد تو اين زمينه ميتونه به من و همسرم كمك كنه

ممنون

باور دارم كه مي تونم، باور دارم كه براي رسيدن به هدفم هيچ چيز نميتونه از مسير منحرفم كنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.بچه ها زیر هفت سال باید فقط بازی کنند.بکن و نکن نکنید.خواندن کتاب خیلی خوبه.آب بازی،بازی با سفال،نقاشی و...

اجازه بدی دنیای اطرافش رو خودش کشف کنه.وسایل مختلف رو بذارید دم دستش.وسایل آشپزخانه،مهره و..البته مراقب باشید که کار خطرناکی هم انجام نده.بهترین بازی ها بازی ای هست که حواس پنجگانه رو با هم درگیر خودش کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام

اول اینکه هوش ذاتی و ارثی هست درصد بیشترش

بعد بازیهای هوشی معمولا بالای 3 سال هستن زیر سه سال حلقه هوش و خونه سازی و اینا..

یکسری مکمل هستن حاوی امگا 3 و 6 برای تقویت هوش که دکتر باید بنویسه

موادغذایی حاوی امگا در هوش موثرن مثل ماهی میگو تخم بلدرچین

کاش همسرتون تاپیک میزد آخه مازنا حرف همو بهتر میفهمیم

متاسفانه تو منزل جديد اينترنت نداريم

قرار بزودي انجام بشه

و خودم هم بهش گفتم كه حتما تو اين سايت سوالاش رو از شما عزيزان بپرسه

چون خودم هرچي براي پسرم باشه از اينجا سرچ ميكنم

و انصافا مطالب خوبي پيدا كردم

باور دارم كه مي تونم، باور دارم كه براي رسيدن به هدفم هيچ چيز نميتونه از مسير منحرفم كنه
سلام اول اینکه هوش ذاتی و ارثی هست درصد بیشترش بعد بازیهای هوشی معمولا بالای 3 سال هستن زیر سه سال ...

مكمل مولتي زينك Kinder ميخوره 

حلقه هم داره 

يه ماشين هم داره اشكال هندسي رو خودش ياد گرفته ميندازه توش

خيلي هم به توپ و ماشين هاي قدرتي كه براش خريدم علاقه داره

من فقط یه مورد رو بهتون بگم

چون الان بهترین سن واسه شروع این پروسه س

شما میتونید فرزندتون رو دوزبانه کنید

از الان شروع کنید وارد کا نال زیر بشید

و دونه دونه فایلهای صوتی دکتر رو گوش کنید

میتونید به خودشون پیام بدین،راهنماییتون کنن و مجموعه کارتون  ها رو تهیه کنید

کانال رسمی معرفی کارتونهای زبان مادری فردا زیر نظر دکتر علی امینی. لینک عضویت در کانال مشاوره با والدین:

https://telegram.me/joinchat/BReXcDvuY0IC2vyaa2LFXw

این نکته هم در نظر داشته باشید کودکی که در سنین پایین با افراد زیادی ارتباط داشته مهارت اجتماعی بالاتری نسبت به هم سن و سالانش داره.مثلا دختر سه ساله من به خوبی میدونه که در یک مسئله و موضوع واحد با هر یک از اطرافیان چطور رفتار کنه.جوابی که به من میده با واکنشی که در مقابل مادربزرگ ها یا عمو و عمه و...داره کاملا متفاوته و با هرکسی مثل خودش رفتار میکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مكمل مولتي زينك Kinder ميخوره  حلقه هم داره  يه ماشين هم داره اشكال هندسي رو خودش ياد گر ...

منم یه پسر 22 ماهه دارم

کلا پسرا عشق ماشینن

نگران هوششون نباشین همونطور که گفتم بیشتر ارثیه و مابقیش استفاده از مواد غذایی حاوی امگا یا مکمل

زینک بیشتر برای تقویت سیستم ایمنی بدن رشد قد و مو خوبه

برای تقویت حافطه و هوش مکملهای حاوی امگا موثرن مثل امگا 3 و 6 و ....که باید تحت نظر پزشک داده بشه

این نکته هم در نظر داشته باشید کودکی که در سنین پایین با افراد زیادی ارتباط داشته مهارت اجتماعی بالا ...

متاسفانه ما رفت آمدمون كم

الان نارمك هستيم

بنظرتون خانه بازي خوبه؟

هرچي گشتم پيدا نكردم

متاسفانه ما رفت آمدمون كم الان نارمك هستيم بنظرتون خانه بازي خوبه؟ هرچي گشتم پيدا نكردم

بله بی تاثیر نیست.مهد کودک هم خوبه اما نه هر روز و به مدت طولانی.اگر بتونید هفته ای دوبار هم شده به مدت دو ساعت ببریدش خوبه.هم روابط اجتماعی پسرتون بالا میره و هم از شدت وابستگی بچه کم میشه.سعی کنید بیشتر با خانواده هایی در ارتباط باشید که کودک دارند.