2777
2789

خودم بیکارم درامد ندارم مستاجریم ولی دوس دارم مخفیانه یه جورایی به خانوادم کمک کنم اما نمیدونم چجوری چون پولی از خودم ندارم سیاست ندارم تا حالا مخفیانه بدون اجازه شوهر به خانوادتون کمک کردین چیزی براشون خریدین؟

منم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منی که بالای ۲۰ سال از خودم درامد دارم نمیتونم به راحتی به خونوادم کمک کنم چه برسه به اینکه بخو ...

شغلت چیه من چجوری باید به در امد برسم دیپلمم خسته شدم خیلیا رو دیدم با پول شوهر خونوادشون رو ساپورت میکنن

نه ،الحمدلله خانوادم مشکل مالی ندارن ولی درکل بدون اطلاع همسر از پولش به خانواده کمک کردن رو درست نمیدونم ،به هرحال ایشون داره زحمت میکشه و رضابتش خیلی مهمه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
شغلت چیه من چجوری باید به در امد برسم دیپلمم خسته شدم خیلیا رو دیدم با پول شوهر خونوادشون رو ساپورت ...

من کارمندم 

شما هم میتونی از درامد خیلی کم شروع کنی مثلا تو برنامه دیوار بزن " شغل خانگی" ببین چه مشاغلی میاره 

به شوهرت بگو ماهانه بهت پول بده اونوقت میتونی خانوادتم کمک کنی

من کارمندم شما هم میتونی از درامد خیلی کم شروع کنی مثلا تو برنامه دیوار بزن " شغل خانگی" ببین چه مشا ...

پول میده چیزی کم نمیزاره برام ولی خب هرچی بخرم باید ببینه و بدونه اگه یهو ۵۰۰ تومن از پولم کم شه میگه چی خریدی دوس ندارم بدونه دادم به خانوادم

شغلت چیه من چجوری باید به در امد برسم دیپلمم خسته شدم خیلیا رو دیدم با پول شوهر خونوادشون رو ساپورت ...

چرا ادامه تحصیل ندادید؟

در هر صورت وقتی از کس دیگه‌ای پول می‌گیرید برای ساپورت خانواده اگر اون آدم درک نداشته باشه، باید منتش رو هم بپذیرید

یا قبول کنید ممکنه دیگه ساپورت نکنه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

پول میده چیزی کم نمیزاره برام ولی خب هرچی بخرم باید ببینه و بدونه اگه یهو ۵۰۰ تومن از پولم کم شه میگ ...

کلا اگه شوهری بفهمه که زنش از پول خودش حتی ، به خونوادش کمک میکنه بازم ناراحت میشه و این برای خانواده زن هم خوب نیس