خیلی حالم بده انقد گریه کردم از استرس که اصلا هم دست خودم نیست
من اگر از دست بدم امسال رو دور از جون علاوه بر کنکور فک کنم(مسخرم نکنید بخدا قسم کسایی که خیلی هم درس میخونن بلاخره دلشون یه جایی گیر میکنه دیگه نمیکنه؟ من خیلی درس میخونم درس برام عشقه تفریح همه چیزه) ممکنه اون آقایی که دوسش دارم رو از دست بدم؟ مشاورمه بهم گفت امسال بایددد بیای دانشگاه (خودشم یه سال پشت بوده)
به نظرتون منو به عنوان یه آدم ضعیف میبینه؟ این مدت از گریه هام و استرسام مادرم خیلی براش تعریف کرده بود
و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چ جالب تا حالا نشنیده بودم خودم مشاور مرد داشتم ولی فقط به عنوان یه مشاور که پول میگیره بعد مشاوره میده نگاه کردم ببین بهش پول نده باز ازت میپرسه😂؟اگرم پرسید از تراز وکنکورت میپرسه که اگه خوب دادی به نفع خودش میشه دیگه ذهنتون واقعا تاکا میرههههههه
الاهی بمیرم برات من هنوز تو رابطه نرفتم مرسی ازتتتتت دور میشم خیلی دور مرسی آبجی قشنگم امیدوارم زندگ ...
خدانکنه قشنگم🙂❤️
بهترین کارو کردی
من اون سالا جو خونمون یجور بود فقط یکیو میخواستم باهاش حرف بزنم بهم محبت کنه اینم میدونست شرایطمو دست گذاشت دقیقااااااا رو نقطه ضعفم🚶. امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره✨