2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه می‌آید 💔🥹

420 بازدید | 23 پست

من میترسم ترازم ببینم 

خیلی حالم بده انقد گریه کردم از استرس که اصلا هم دست خودم نیست 

من اگر از دست بدم امسال رو دور از جون علاوه بر کنکور فک کنم(مسخرم نکنید بخدا قسم کسایی که خیلی هم درس میخونن بلاخره دلشون یه جایی گیر میکنه دیگه نمیکنه؟ من خیلی درس میخونم درس برام عشقه تفریح همه چیزه) ممکنه اون آقایی که دوسش دارم رو از دست بدم؟ مشاورمه بهم گفت امسال بایددد بیای دانشگاه (خودشم یه سال پشت بوده) 

به نظرتون منو به عنوان یه آدم ضعیف میبینه؟ این مدت از گریه هام و استرسام مادرم خیلی براش تعریف کرده بود

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

قید این آقارو بزن طبق تجربه من از چند سال بعد تو اومدم دارم میگم بهت

همه کار کردم نشده 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزخرف ترین کار دخترا  اینه که مشاورشون رو دوست دارن و کراش میزنن ... مزخرف ترین کاااار

دوست من همین بلا اومد سرش   دوازدهم که بودیم تراز بالای ۷هزار  چی شددر آخرش  سال سوم پرستاری قبول شد 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خود دانی ولی ضربشو‌میخوری مطمعنم🙂حرفم یادت باش دوستم

میشه کمکم کنی؟ خودت چه کار کردی توسنتی دور بشی 

مزخرف ترین کار دخترا اینه که مشاورشون رو دوست دارن و کراش میزنن ... مزخرف ترین کااااردوست من همین ب ...

من خیلی انگیزم بیشتر شده و عین سگ خوندم و میخونم

برادر دوستم با یه مشاور کنکوری دوسته که رتبه ۲ بوده 

حالا ایشون که مثلا رتبه ۲ بوده و آدم فکر میکنه سرش فقط تو کتاب و کاره ، به برادر دوستم می‌گفته چندتا چندتا دخترهایی که برا مشاوره میان رو تور میکنم 

دقیقا با این ادبیات

من که نه شمارو میشناسم نه اونو اما ولش کن

اینجوری نه کنکور میرسی نه به اون آقا 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

برادر دوستم با یه مشاور کنکوری دوسته که رتبه ۲ بوده حالا ایشون که مثلا رتبه ۲ بوده و آدم فکر میکنه س ...

خدایی؟ برگام دمت گرم که گفتی ممنونم ازت

میشه کمکم کنی؟ خودت چه کار کردی توسنتی دور بشی

نه نشد دورشم مثل تو رفتم تو رابطه و با ی ضربه بزرگ و دوسال افسردگی بالاخره دور شدم  

اونم مثل این می‌گفت بایدددد بیای دانشگاه 

اونم حس ناکافی بودن میدادد 

بعد ها فهمیدم اصن با رفیقاش کارشون اینه ، مشاوره با بچه های کنکوری و زدن مخشون، 

اینم همینه 

مشاوری که انقدددد هنوز قواعد کارشو بلد نیست و سال کنکورت باهات بازی روانی راه میندازه همون آدم سمی زندگی منه 

من جات باشم کنسل میکنم 

حتی همین یکماهی که مونده 

روانتو دوست داری ولش کن 

به منم گفتن گوش ندادم

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

و راجب عشق برام خیلی دوست داشتنت عجیب بود!!!

چرا؟