2777
2789
عنوان

کودک پرخاشگر

14529 بازدید | 29 پست

باسلام من ی پسر3سال وسه ماهه دارم ک دست بزن داره وحرفای زشت هم میزنه البته بیشترب پدرش میزنه مخصوصاتوی صورتش وکمترب من چون ازمن میترسه...توروخداراهنماییم کنیداصن دوست ندارم بچم اینجوری باشه من روی تربیت بچه خیلی حساسم ونمیخام اینجوری باشه چون میدونم همه تربیت خوب بچه رو از مادرمیخان😢😢😢😢

باید یادبگیریم قضاوت نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتي مي زنه نزنيدش ،داد نزنيد فقط دستش رو بگيريد و بگيد نه ،قبل از زدن جلوش رو بگيريد اگر باباش رو زد شما به پدرش توجه كنيد و مورد محبت قرارش بدين (پدر رو )

با نگاه بهش نشون بدين كارش رو دوست نداريد و رو برگردونيد

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

پسر من ۲۳ ماهس حرف ک هیچ کلا ۵ کلمه ب زور میگه .ی مگس کش دستشه باباشو میزنه منو نمیزنه سر هم زیاد میکوبه زمین .کلا بی توجهی رو پیش گرفتیم و اخم کردن و رو برگردونون و محروم کردنش از ی سری اسباب بازی ک دوست داره ولی فعلا جواب خاصی نگرفتیم خخخ فقط سریع میره خودشو میچسبونه ب تلوزیون خودشو مشغول تلوزیون میکنه یا گاهی ی جا از دستشو نشون میده الکی میگه اوخ ک بوس کنیمش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پسر من ۲۳ ماهس حرف ک هیچ کلا ۵ کلمه ب زور میگه .ی مگس کش دستشه باباشو میزنه منو نمیزنه سر هم زیاد می ...

وای بچه منم همین همش با اسباب بازی اش میاد مارو میزنه سرشو که دیگه نگو 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
اخه اگه انقدر حساسي حرف زشتو از كجا ياد گرفته

ببخشید الان براشوما خیلی مهمه ک پسرمن ازکوجاحرف زشت یاد گرفته من کمک وراهنمایی خواستم نع سررررززززنششششش

باید یادبگیریم قضاوت نکنیم
ببخشید الان براشوما خیلی مهمه ک پسرمن ازکوجاحرف زشت یاد گرفته من کمک وراهنمایی خواستم نع سررررززززنش ...

اخه میدونی چیه عزیز .منم مشکل شمارو داشتم ...همش سر چیرای کوچیکی که دخترم به حرفم گوش نمیکرد دعواش میکردم .دلم یه دختر مطیع میخواست .دوس داشتم عین بیست ساله ها حرف گوش کن باشه  .من دعوا اون لج من دعوا اون لجبازی ...وارده یه چرخه معیوب شده بودیم ...تا سعی کردم اول خودمو اصلاح کنم ..الان دخترم خیییلی بهتر شده

اخه میدونی چیه عزیز .منم مشکل شمارو داشتم ...همش سر چیرای کوچیکی که دخترم به حرفم گوش نمیکرد دعواش م ...

ميشه راهنمايي كني چطوري برخورد كردي 

ما هم استفاده كنيم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
ببخشید الان براشوما خیلی مهمه ک پسرمن ازکوجاحرف زشت یاد گرفته من کمک وراهنمایی خواستم نع سررررززززنش ...

هیچ توجهی به حرف زشت نشون ندید

یه جور رفتار کنید که وقتی حرف زشت میزنه انگار اصلن وجود نداره

به مرور درست میشه

دستشو بگیر درک نمیکنه شما دردت میاد

والا ميگيرم دستشو ولي باز مياد گاز ميگيره

اوايل ميزدم رو دستش ولي ديدم جواب نميده اينكارم ديگه نميكنم دعواشم كردم اونم جواب نداد ديگه موندم چيكار كنم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔