2777
2789
عنوان

کودک پرخاشگر

| مشاهده متن کامل بحث + 14552 بازدید | 29 پست
ميشه راهنمايي كني چطوري برخورد كردي  ما هم استفاده كنيم

واقعا درکش کردم ..به خودم فهموندم اون سه سالشه باید انتظارم همون قدر باشه ...به طور مثال .قبلا موقع غدا پا میشد راه میرفت من دااااد که بشین .همه جا رو غذا ریختی.بعد اون لج که غذا نمیخورم ...بعد من دااااد که باید غذاتو بخوری که بزرگ شی ...بعد اون جیییغ .. الان این کارو کنه با زبون خوش میگم دختری ...بشین دیگه ...خونمون کثیف بشه ؟!حالا چندتا دونه برنجم بریزه اینور اونور سخت نمیگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان ، واقعا کارشون عالیه و تخصصشون کودک و نوجوانه

کارشناس رادیو و تلوزیونه، اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید رزومه کاری شون میاد.

به نظرم   توی  تشخیص و درمان هر اختلال کودکان و نوجوانان  مخصوصا پرخاشگری و اضطراب بینظیرند.من معلم هستم والدین خیلی ازشون تعریف میکنند.

از کل دنیا هم مشاوره آنلاین دارند و هزینشون ویزیتشون طبق تعرفه نظام هست اونطور که شنیدم

بیس کارشون هم عدم دارو درمانی هست و این خیلی مهمه

رزرو وقتشون در کلینیک مرزداران تهران:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

انشالله که مشکلتون حل بشه

عواملی که باعث زورگویی و پرخاشگری کودکان میشود

بسیاری از والدین از قلدر و زورگو بودن کودک خود (به والدین و کودکان دیگر توهین میکند) شکایت دارند.

پرخاشگری و زورگویی از یک نسل به نسل دیگر منتقل میشود و درواقع ریشه در خانواده دارد، اما گاهی اوقات صفات ارثی هم میتواند در این مورد موثر باشد؛ اما مهم تر از آن محیط خانه است که به صورت یک مدرسه برای پرخاشگری عمل میکند.

افراد آشوب گر در هنگام کودکی والدینی داشتند که با زور، استبداد و خشونت بی وقفه با آنها رفتار میکردند، به همین دلیل این افراد وقتی بزرگ میشوند از همان الگو پیروی میکنند.

دختران کوچک پرخاشجو وقتی بزرگ میشوند تبدیل به مادران مستبد و تنبیه کننده میشوند؛ پسران نیز به پدران قلدر و زورگو تبدیل میشوند.

افراد آشوب گر در همان حال که کودکان خود را با خشونت خاصی تنبیه میکنند، دیگر جایی برای محبت نمیگذارند و در اکثر اوقات فرزندان خود را نادیده میگیرند.

آنها نمونه ای زنده از عصبانیت و پرخاشگری هستند، این افراد عصبانیت و خشم بسیار بالایی دارند و به عنوان یک الگو این موارد را به فرزندان خود منتقل میکنند و این فرزندان نیز این خشم را به مهدکودک، مدرسه، زمین بازی و اجتماع منتقل میکنند.

البته این والدین ضرورتا بدخواه نیستند و حتی ممکن بهترین آرزوها را نیز برای فرزندان خود داشته باشند اما فقط به سادگی همان روشی که والدین شان برای آنها برنامه ریزی و قالب ریزی کرده اند برای فرزندان خود تکرار میکنند.

فرزندان این والدین به نوعی متغیر و ناپایدار تربیت میشوند؛ درمواقعی که والدین آنها بدخلق و عصبانی هستند مورد تنبیه شدید قرار میگیرند و در اوقاتی که پدر و مادر خوش خلق و شاداب هستند از تنبیه و بداخلاقی هیچ خبری نیست.

تنبیه در این خانه ها براساس رفتار و اشتباهات فرزندان انجام نمیشود، بلکه تنبیه به خلق و خوی والدین در لحظات مختلف زندگی بستگی دارد.

ادامه مطلب

سلام عزیزم پسر منم اینطوری بود

حتی چیزی می خواست بهش نمی دادم خودش میزد ولی بردمش پیش متخصص اطفال

دکتر نسرین دوامی

به نظرم مشاوره و اینا نبرید اول ببرید متخصص اطفال که چکاپ بشه

پسر من کمبود اهن داشت الان حیلی بهتر شده

منم یه همچین مشکلی داشت پسرم، اونم با همه واقعا خسته شده بودم از دست کاراش نمیتونستم هیچ جا بم، ولی بسته کودک من رو گرفتم به توصیه یکی از دوستان، تو پکیجش یه کتاب روانشناسی مادر وکودک داره که فوق العاده جوابه، توصیه میکنم حتما ازش استفاده کنی

لینکشو میزارم اگه خواستی استفاده کنی

https://paresh.org/koodakeman/?utm_source=ninisite&utm_medium=commentortopic&utm_campaign=bastekoodak : https://paresh.org/koodakeman/?utm_source=ninisite&utm_medium=commentortopic&utm_campaign=bastekoodak

شما تقصیری ندارین ولی باید روی آموزش دادن به بچه بیشتر دقت کنین. من یه بسته آموزشی خوب برای بچه های سه ساله میشناسم که هم سرگرم کنندست هم آموزنده. اسمش بسته کودک من : https://paresh.org/koodakeman/ ما که خیلی راضی بودیم.

عزیزم بهتره ببریش یه جلسه مشاوره ببینی مشکلش چیه. البته شایدم خیلی جدی نباشه. نباید با خشونت باهاش رفتار کنید. چند تا کتاب مشاوره ای بخون. فیلم های آموزشی براش بذار. خیلی کمک میکنه. بسته کودک من هم خیلی کمک میکنه و خوبه. نکات مشاوره ای داره و برای کودک هم خیلی جذاب و آموزشیه. 

https://paresh.org/koodakeman/