2777
2789
شما چقدر گرفتید؟ برامن خوب بود.حس میکردم تنگ شده! ولی باید چندبار مصرف کرد مثل دستورش

معذرت می خوام تو رابطه هم حس کردین تنگ شده؟ شما چند بار استفاده کردی؟ من 65 هزار خریدم

معذرت می خوام تو رابطه هم حس کردین تنگ شده؟ شما چند بار استفاده کردی؟ من 65 هزار خریدم

بهتراز قبل شده!

چون من یه بار زایمان طبیعی داشتم

یک بار استفاده کردم.هردفعه می خوام استفاده کنم بچم نمیذاره.فک کنم یک ساعت قبل رابطه بیشتر تاثیر داشته باشه.

وقتی باسرنگ خودتو شست و شومیدی میفهمی که تنگ شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتراز قبل شده! چون من یه بار زایمان طبیعی داشتم یک بار استفاده کردم.هردفعه می خوام استفاده کنم بچ ...

اخه می دونی من که استفاده کردم تا 2 روز ازم اون ماده هه میومد بیرون یعنی نمیشه بلافاصله بعدش رابطه داشت مال شما اینجوری نبود؟

اخه می دونی من که استفاده کردم تا 2 روز ازم اون ماده هه میومد بیرون یعنی نمیشه بلافاصله بعدش رابطه د ...

نه.من نفهمیدم که ازم بیرون بیاد.همون موقع که تزریق می کردم خودش میومد بیرون.

از من نوشته ۲قاشق غذاخوری از پودر را به مدت۱۰ دقیقه در۳لیوان آب جوشانده بعد باید از صافی رد می کنیم تا شفاف بشه.سپس

به آب ولرم تشت اضافه می کنیم.به مدت۲۰ دقیقه در آن نشسته و سپس با سرنگ تمیز به صورت دوش واژینال مصرف کنید.

فک نکنم مشکلی داشته باشه بلافاصله رابطه داشت

نه.من نفهمیدم که ازم بیرون بیاد.همون موقع که تزریق می کردم خودش میومد بیرون. از من نوشته ۲قاشق غذاخ ...

درسته من شاید درست از صافی رد نکردم رقیق نبوده که ذره های پودرش مونده بود و بعدا خارج می شد ... آب انارم می گن خوبه

با سلام پودر گیاه ماریانا را میتوانید از فروشگاه اینترنتی ما تهیه فرمایید

فروشگاه بابونه با آدرس بابونه دات نت
09134042163

پودر ماریانا: تنگ کننده واژن ، برطرف کننده عفونت واژن و برطرف کننده بوی بد واژن میباشد. 

اطلاعات تکمیلی را داخل سایت ما مطالعه فرمایید

روش استفاده از گیاه ماریانا:

ابتدا ماریانا را در یک لیتر آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس محلول را از صافی رد کنید. بعد از سرد شدن هر بار یک سرنگ 20 سی سی بدون سر سوزن را از محلول پر نمایید و داخل واژن تخلیه نمایید.

و یا اینکه محلول را در ظرفی قرار دهید بطوری که در آن ظرف به مدت 15 دقیقه بنشینید تا واژن با این محلول کاملا در تماس باشد.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید...

برای بهره بردن بهتر از این گیاه 1 پیمانه از این گیاه را با 9 لیوان آب مخلوط کنید.مخلوط

حاصل را به مدت 15 دقیقه کامل بجوشانید. پس از اینکه جوشانده حاصل سر شد ، 3 مرتبه

این جوشانده را از صافی ریز رد کنید. پس از اطمینان از اینکه ناخالصی در جوشانده وجود ندارد

این جوشانده را در لگنی ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه در آن بنشینید.

روش دوم بدین شرح است که جوشانده تصفیه شده که در مرحله قبل بدست آمده است را

در داخل سرنگ بکشیم و سپس محتویات سرنگ را در داخل واژن کنیم.

مقدار کمی از پودر گیاه ماريانا را آب ولرم مخلوط کنید. زمانی که این مخلوط به شکل خمیر

در می آید. به شکل شیاف شب ها در مهبل بگذارید.

خواص ماریانا به صورت آنی است. یعنی زمانی که از لگن بلند میشوید ، واژن شما تنگ

تر از قبل است. لازم به ذکر است که این واژن شما برای مدت طولانی به همین شکل

باقی خواهد ماند. البته بهتر است که بعد از دو هفته دوباره روش خود را با نصف مواد

استفاده کنید. و 2 هفته بعد دوباره با 1/4 مواد اولیه تا اینکه بعد 2 دیگر استفاده نکنید.

با استفاده از این دستورالعمل تا 1 سال از تنگی واژن لذت ببرید.

من اینارو تو این سایت که برای خرید پودر نوشته بود کپی کردم . برید نگاه کنید .