2821
2789
عنوان

شوهرم

172 بازدید | 18 پست

بعد ۶ ماه میخواستم امروز برم پیش شوهرم مغازش باهم ناهار بخوریم ی جوری باهام حرف زد ک نرم 

بد هی گفت بیا گفتم نمیام 

امروز ناهار درست مرده بودم بد مغازش سر کوچمونه خیلی نزدیکه گفت تنهام نمیتونم مغازه رو ول کنم ناهار بده بیارن 

یا خودت بیا 

این خودت بیا رو ی جوری گفت میدونست من خودم میگم مثلا خواست ی تعارف بزنه 

خلاصه الان زنگ زد بد اینجوری کرد نمیای پیش شوهرت کی میای گفتم اومم میام 

بد کفت میخوای گرمه نیا بده غذارو بیارن 

اینای ک میگم از دلسوزی من نکفت قشنگ معلوم بود دوس نداره من برم از اولم تو پیچوندنم بود 

خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد هرچی بعدش گفت بیا گفتم نمیام ی بار دیگه ام همین کارو مرده بود ۶ ماه نرفتم مغازش 

بد شیش ماه گفتم امروز برم اونم ک اینجوری  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درکت میکنم عزیزم شوهرمنم منو کم می ببینه 

درستی که من از لحاظ خانوادگی وتحصیل ومالی خیلی از شوهرم وخانوادش بالاترم اینجا نمیتونم عکس بزارم اگه میزاشتم چهره مم میدید .یه بچه دارم ولی هرکجامیرم برام خواستگارپیدامیشه

درکت میکنم عزیزم شوهرمنم منو کم می ببینه درستی که من از لحاظ خانوادگی وتحصیل ومالی خیلی از شوهرم وخا ...

اعتماد ب نفس نده ب اینا اینا ظرفیت ندارن من هزار بار تعریف کردم قربون صدقه رفتم حالا برگشته میگه من از تو بالاترم

ببین خودتو اذیت نکن دیگه اصلا از این به بعد به خودت بیشتر برس .اصلا نزار بفهمه به پوستت برس خیلی ماسک خونگی هس که پوستو ازاین رو به اون رو میکنه .اسکراپ خانگی درست کن به کل بدنت بزن .لوسیون بدن بخر .بعداز حموم بزن .بزار شاداب تر به نظر برسی 

اعتماد ب نفس نده ب اینا اینا ظرفیت ندارن من هزار بار تعریف کردم قربون صدقه رفتم حالا برگشته میگه من ...

اره بابا دیگه نمیکنم اینکارارو. دیگه بهترین رومیخوام براخودم ازش همه چیز میخوام .دیگه براخودم وقت میزارم بابچه ام هرجابخوام برم میرم کلیم سعی میکنم خوش بگذره بهمون

از لحاظ مالی و تحصیلی بالاتره ازت؟سعی کن مستقل شی اگ دستت بره ت جیب خودت دیگ از این غلطا نمیکنه

نه  تحصیلی که من بالاترم 

مالی که خونواده من بالاتره تقریبا 

چهره ای من بالاترم 

سنتی من خیلی جون ترم 

هیکلی من هیچ مشکلی ندارم 

چرا اجازه میگیری بری مغازه ؟خب میخوای بزی پاشو برو دیگه نمیخواد که دستتو بگیره از مغازه بندازتت بیرو ...

بحث اجازه نبود همینجوری فقط درجریان گذاشته بودمش