2777
2789

من بعد زایمانی که داشتم هموروئیدم خیلی بدتر شد در حدی که از دردش صبح تا شب گریه می‌کردم 

بالاخره رفتم لیزر کردم و فکر کردم که خوب میشم ولی بعد از چند روز دوباره تا حدی برگشت و من همچنان گرفتار بودم از درد

دیگه از دنیا ناامید شده بودم به هر دری زدم 

با سه وعده سوپ و اش, اسفرززه و دانه چیا و خاکشیر،روغن زیتون سبزی خوردن آلوی خیس خورده و لواشک، جو دوسر، گردو و زنیان  و... خودمو خفه کردم

دیگه کره محلی شیاف میکردم ک اون خوب بود

حتی نمی‌تونستم با خیال راحت یه لقمه نون یا چند قاشق برنج بخورم که یکم سیر بشم چون شیر می‌دادم ضعف می‌کردم 

ولی بازم دو روز خوب بودم دوروز دوباره شکمم سفت میشد،نه خیلی سفت در حد یه آدم معمولی ولی برای من خیلی اذیت کننده بود 

حتی انواع پمادهایی که مربوط به هموروئید می‌شد رو خریدم و مصرف می‌کردم ولی همون که همون

می‌تونین  تایپک قبلیمم که راجع به هموروید هستم بخونید که چقدر بدبختی کشیدم تا راه چاره‌شو پیدا کنم 

الان چند روزیه که شکر خدا ، گوش شیطون کَرررررررررر 

بعد 4ماه سخت  حالم بهتره  می‌خوام رازمو بهتون بگم شما هم اگه خوب شدین برام دعا کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب‌ها قبل از خواب چند تا دونه برگه زردآلو رو توی آب جوش خیس می‌کنم همونو با آبش می‌خورم 

و

داخل یک لیوان سبوس برنج با چند تا گلبرگ گل محمدی دم میکنم دم کشید قبل خواب میخورم فکر می‌کنم بیشترین تاثیر مثبت به خاطر همینه 

غذامو با کاهو می‌خورم چون از سبزی خوردن ذله شده بودم 

روزی یک یا دو قاشقم روغن زیتون می‌خورم کره شیاف محلی رو هم قبل خواب ادامه دادم

شما هم انجام بدین انشالله که خوب باشه براتون

منم یبوست شدید دارم فقط هفته۲بار میرم سرویس😔 فکرکنم از اعصابم باشه خسته شدم هیچی روم تاثیر نداره

دقیقاً منم تا چند روز پیش فکر می‌کردم مشکلم عصبیه ولی با این روش بهترم

شب‌ها قبل از خواب چند تا دونه برگه زردآلو رو توی آب جوش خیس می‌کنم همونو با آبش می‌خورم وداخل یک لیو ...

سبوس ازکجا بخرم؟

برگه زردالو چندساعت خیس باشه؟

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

منم یبوست شدید دارم فقط هفته۲بار میرم سرویس😔 فکرکنم از اعصابم باشه خسته شدم هیچی روم تاثیر نداره

وای من خیلی سال اینجور بودم ..ولی یکسال که رعایت میکنم هر روز دفع دارم  آب زیاد میخورم ..الان که هرروز دفع دارم باخودم میگم این همه موفوع تو روده  انباشه میشده و دفع نداشتم ، ،خدایی خیلی زیاد ..کلی مواد زائد تو بدنت ..ببین درسته آب همش باید بری توالت ولی برای من روزی که زیاد میخورم همونروز دفع دارم چون فشار میاره به روده ها .سعی کن آب زیاد بخوری ..اگه مجردی  که بدتر فردا باردار بشی میخوای چیکار ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شب‌ها قبل از خواب چند تا دونه برگه زردآلو رو توی آب جوش خیس می‌کنم همونو با آبش می‌خورم وداخل یک لیو ...

اینو هرشب انجام میدی .بازم‌خیلی حوصله میخواد اون سبوس وگل محمدی  ..من زردآلوش و خریدم ولی از هرجاخریدم ترشه خوشم نمیاد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اینو هرشب انجام میدی .بازم‌خیلی حوصله میخواد اون سبوس وگل محمدی ..من زردآلوش و خریدم ولی از هرجاخری ...

اره این روتین از سر اجباره واقعا 

میترسم از اون دردای لعنتی بخاطر همین سعی میکنم رعایتش کنم

اره این روتین از سر اجباره واقعا میترسم از اون دردای لعنتی بخاطر همین سعی میکنم رعایتش کنم

منم یه روتینی دارم ....ولی واقعا بخاطر همین هیچ جا نمیرم شهر غریب تنها  ..لعنت به این مرض ..میترسم برم جایی رعایت نکنم  یا آب به آب بشم ..یوقتا ادم دلش نمیخود زنده باشه واقعا ..نمیدونم چرا خدا شفامون نمیده یوقتا واقعا آدم کم‌میاره افسرده میشه ..اگه میدونستم بعد بارداری این بلاها سرم میاد عمرا بچه نمیاوردم‌ قبلش چقد راحت بودم 

اره این روتین از سر اجباره واقعا میترسم از اون دردای لعنتی بخاطر همین سعی میکنم رعایتش کنم

شیاف کره رو سعی کن دیگه استفاده نکنی ..چه خبر اینهمه مدت هرشب ..به مشکل میخوری ..