2777
2789
عنوان

کنکورم رو خراب کردم نظرتون چیه

134 بازدید | 10 پست

امسال دیگه پشت نمیمونم میرم دانشگاه، به نظرتون یه رشته مثل حسابداری و تربیت بدنی یا علوم تربیتی بزنم و بخونم و کنارش برای آزمون استخدامی کار کنم؟

و یا برم دانشگاه، مجددا برای کنکور سال بعد دوباره بخونم؟ 

شیوه و روش نحوه خوندنش دستش اومده به خاطر شرایط بد و فشار از سمت خانواده نمیتونم یک بار دیگه پشت بمونم. باید یه شهر دیگه بزنم برم اونجا مشغول خوندن بشم 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام شهر خودمون یه رشته ای رو بخونم دوباره درکنارش برای کنکور بخونم اصلا خودتو درگیر آزمونای اس ...

چرا نکنم؟

میترسم از یه ور برای کنکور بخونم از یه ور اونی که دارم میرم رو .. هر دوتارو برینم 

و اینکه به نظرت منم شهر خودمو بزنم یا دانشجوی یه شهر یکم دورتر بشم؟

دلیل اینکه می‌خوام دور شم دو چیزه: یکی جو خانواده چون خیلی سلطه گری و زورگویی هست و بدون شک با آرامش نمیشه دوباره برای کنکور درس خوند، مامان و بابام میان و میرن میکوبن تو سرم 

یکیش هم اینکه مستقل شدن دلم میخواد 

...

چرا نکنم؟میترسم از یه ور برای کنکور بخونم از یه ور اونی که دارم میرم رو .. هر دوتارو برینم و اینکه ب ...

چون قبولیش سخته مخصوصا آموزش و پرورش 

نمیگم نشدنیه ولی معایب خودشم داره دیگه...

خب اگه شرایطت اینطوریه حتما شهر دورتر 

کلا دانشگاه برای مستقل شدنه، من برای این میگم شهرخودم که بتونم داخل خونه بخونم وگرنه منم دوست ندارم شهر خودمون باشم

چون قبولیش سخته مخصوصا آموزش و پرورش نمیگم نشدنیه ولی معایب خودشم داره دیگه...خب اگه شرایطت اینطوریه ...

شهر دور خوبه ها ولی مثلا میگم من یکم از وقتم پای کلاس ها می‌ره .. بعد میترسم چون اولین باره مستقل میشم، اینکه زندگیمو بتونم مدیریت کنم یعنی وقتایی که لباس میشورم یا غذا میپزم یا وسایل میگیرم وقتم بیشتر از دست بره..

...