2777
2789
عنوان

حس میکنم تو دوره نامزدی حاملم

375 بازدید | 26 پست

گلاب به روتون من میخوام یکم بدون سانسور بگم من ۸ ماهه عقد کردم و رابطه داشتیم ولی چیزی داخل نریخته خب و اینکه بگم من از دیروز حس کردم حاله دور سینم بزرگ شده چند وقته سینه درد دارم حس میکنم انگار داره بزرگ میشه غذا زیاد نمیخورم ولی بخورم تا تهش میخورم هیچ علائمی ندارم اخرین بار ۲۵ پریود شدم و اینکه زیر شکمم امده بالا ولی حس میکنم همون طور بزرگ بوده نمیدونم ولی نامزدم گفته عجیب بزرگ شدا شکمت ولی همینقدر بوده نمیدونم چون اون گفته من حساس شدم شاید ... 

یا توهم دارم میزنم اخه نمیخوام حامله باشم 

انشالله عروسی قراره کی باشه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نمیخوای که جانم باید بیشتر رعایت میکردین

حالا میخوای ازمایش بده بی بی چک بزن

کاریه که شده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال دیگهههههه

پس دیگه رابطه  نداشته باش که اون دوسال نشه ۴سال و هی ترس باردارب داشته باشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بعید بدونم بعدم این علایمی که شما گفتی برا ماه دوم سومه نه که هنوز شما به سیکل جدید نرسیدی احتمالا این ماه زودتر پریود بشی شاید علائم پیش قائدگیه

تو عقد باید خییییلللیی محتاط بود روش مطمئن انتخاب کن صددرصدی باشه

شکم به این زودی بزرگ نمیشه کهبعد نزدیک پریود بعدیت هستیاحتمالا درد سینت از اونه

وای من همیشه تو این چند ماه که نامزد کردم تا پریود بشم دوبار میمیرم زنده میشم دوبببببار