برات یه ته چین ساده میگم برای دو نفر: برنج ۱ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه زرده تخم مرغ ۲ تا (اگه تخم مرغ کانل داری، احتمالا باید همون مقدار استفاده کنی) مرغ یا گوشت پخته شده نصف پیمانه زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن یا کره برای ته دیگ طرز تهیه: برنج رو نیمپز کن. ماست، زرده تخم مرغ، زعفرون، نمک و فلفل رو خوب با هم مخلوط کن. نیمپز برنج رو با این مخلوط ترکیب کن. کف قابلمه رو روغن یا کره بریز، یه لایه از مخلوط برنج بذار، بعد مرغ پخته رو روش بریز، دوباره برنج رو بریز روش. با شعله کم دم کن حدود ۴۰ دقیقه. ته چین آمادهست. اگه تخم مرغ کانل داری، معمولاً مثل تخم مرغ معمولی میشه استفاده کرد ولی باید به مقدار زردهای که تو دستور میگه دقت کنی و اگر کانل کوچکتره، کمی بیشتر بذاری. راحت و سریع اینطوری میشه درستش کرد.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی