2777
2789
عنوان

خانما😀

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 36 پست
پس تاثیری نداره کوتاهی😣شما چه قدر کوتاه کردی؟

تا بین دو تا کتفم دیگهچنمیدونم چرا بلند نمیشه تا پایین کمر بود از من😔

به هیچ چیز جز قدرت و حکمت و رحمت خودت ایمان ندارم 🩶 در دلم طلب چیزی که برایم مقدر نکرده ای قرار مده یا کریم الصفح
هیچ ربطی نداره. من فقط جلوی موهامو کوتاه کردم مث چی پشیمونم . چطور دلت میاد😢

خواهر شیطون هی گولم میزنه میگه برو کوتاه کن بهت میاد😢

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههههه اصا ریختن مو ربطی به کوتاهی نداره فقط فقط فقط موخوره ها تا جایی که هست کوتاه کن بعدشم موهات و همیشه گیس کن تا موخوره نزنه 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

اره کوتاهی به ادم میاد اما زودی خسته میشی ازش دلت همون بلند و میخواد

به هیچ چیز جز قدرت و حکمت و رحمت خودت ایمان ندارم 🩶 در دلم طلب چیزی که برایم مقدر نکرده ای قرار مده یا کریم الصفح
جدا پشیمون نشدی؟به نظر منم حال بده😀

بخدا سبک شدم اصن.هردقیقه میپرم دوش میگیرم فقط.ازبس وقتی بلند بود حوصلم نمیومد برم هروز

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
من سالها تا قوسی کمرم بود پارسال تا قوسی گردنم زدم😂😂😂بهم میاد جونترم کرده ولی من دوسشون ندارم

من فکر کنم مثل بچه ها بشم من 20 سالمه

خواهر شیطون هی گولم میزنه میگه برو کوتاه کن بهت میاد😢

گولشو نخور اون موهاش کوتاس حسودی میکنه بهت راستی ببین دل شوهرت چی میخواد 

بخدا سبک شدم اصن.هردقیقه میپرم دوش میگیرم فقط.ازبس وقتی بلند بود حوصلم نمیومد برم هروز

آره از این لحاظ که عالیه عروسی اینا رو چیکار میکنی؟

گولشو نخور اون موهاش کوتاس حسودی میکنه بهت راستی ببین دل شوهرت چی میخواد 

اون براش فرقی نداره خسته شده از بس موی من رو همجا پیدا میکنه 😂

اون براش فرقی نداره خسته شده از بس موی من رو همجا پیدا میکنه 😂

😂😂😂😂😂 فرق نداره پس به دل خودت رجوع کن

نههههه اصا ریختن مو ربطی به کوتاهی نداره فقط فقط فقط موخوره ها تا جایی که هست کوتاه کن بعدشم موهات و ...

مرسی عزیزم واقعا موی بلند نگهداریش سخته😊

من میترسم کوتاه کنم عروسی دعوت بشیم اونوقت نمیدونم چیکار کنم؟😓

عروسی که ارایشگا واست مو میزاره و شینیون میزنه اون دقی نداره

آره از این لحاظ که عالیه عروسی اینا رو چیکار میکنی؟

عروسی در پیش نیست بعدم میرم ارایشگاه سشوار بکشه لباسمم یقه دار انتخاب میکنم که قشنگ بشه

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏