2777
2789

نزدیک عید غدیر زنداداشم میخواست برای عیدی خرید مفصل کنه

الان رسم خرید خانوادگی از مد افتاده دختر و پسر دوتایی میرن خرید 

دیگه ماهم چیزی نگفتیم

الان میگه خانوادت برای من ارزش قائل نیستن چرا نگفتن بریم خرید؟

مامانم زنگ زده دختره 

پاشدیم تو گرما هلک و تلک رفتیم خانوم خودرگیرانه اصلا نظرای مارو به هیچ جا میگرفت اینجوری بود که نظر می‌پرسید بعد یه کار دیگه میکرد بعد سری بعد دیگه ما نرفتیم زنگ زد گله کرد 

خانوم تاالان ۳۰ تومن خرید کرده ولی جاش چیزی برای داداشم نگرفتن تاالان خوب یه زیر عیدی بدین حداقل 

بخدا من و مامانم هزار تا بدبختی داریم تو گرما باید ریسه شیم عین جوجه اردک دنبال خانوم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ولا بعضیا شانس دارن 

شوهر و خانواده شوهر بی زبون گیرشون میاد 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شما ذیت میشی نرو بزا مامانت بره

حوصله داریا خودتو درگیر نکن اون الان با داداشت همه کارارو از قبل برنامه ریزی کردن 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

لزوم ب بودنتون نیست شاید مالی کمک میخواد

نه پدرم هزینه رو داده این میگه ارزش قائل شین با من بیاین خرید که رفتیم نه منو نه مامانمو آدم حساب نکرد کلا بعد فردا نرفتیم زنگ زد گله کرد نیومدین

برادرت چند سالشه ک نمیتونه مدیریت کنه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اینکه خودشون برن نرماله 

من و همسرم باهم رفتیم چون دوست نداشتم خانوادش اذیت بشن 

ی هفته درگیر خرید بودیم چون هر دو سخت پسندیم

ولی اینکه بعدا دوباره خودش گله کرده جای تعجب داره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دهمون رو سرویس کرده روزی یه حرف میزنه روزی یه ادا اصول درمیاره

برادرت چی میگه